Sortida Preparatòria Empordanet de Clàssiques

Sortida Preparatòria Empordanet de Clàssiques

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí.

Les nostres meravelloses clàssiques ho han tornat a fer!!! Hem sortit a passejar-les

Ens vam trobar 4 socis (El Toni, Carlos, Antonio i jo mateix, en Marín) amb les nostres motos clàssiques a la vila de Quart de Girona i a les 8.30 vam enfilar la carretera de Santuari dels Àngels, un referent gironí, plena de corbes enllaçades que travessa les GAVARRES. La carretera convidava a gaudir de la conducció, ja que no hi havia trànsit i està acabada d’asfaltar.

Al Santuari dels Àngels vam fer una curta parada per veure les magnífiques vistes al Gironès i Baix Empordà.

Seguidament, vam continuar direcció a La Bisbal per endinsar-nos a l’EMPORDANET,,, travessant Madremanya, Corçà, Matajudaica, Ullastret, Gualta … per buscar la primera parada que va ser davant per davant de les ILLES MEDES (l’Estartit) on vam agafar forces amb bon esmorzar.

 

En ruta vaig tenir un petit ensurt amb la maleta, però aquí estaven els amics que em van donar un cop de mà….

 

La segona part de la ruta vam travessar la part alta del Baix Empordà, Verges, Jafre, Camallera, Orriols , i per unes carreteres totalment secundàries i sense trànsit arribem al Pla de l’Estany amb la seva joia de l’ESTANY de Banyoles… parada i fotos obligades….

 

Com a punt final de la nostra ruta preparatòria ens vam regalar un bon dinar al Restaurant del Club Natació Banyoles amb unes magnífiques vistes a l’Estany.

La ruta EMPORDANET de Clàssiques se celebrarà el dia 2 de desembre d’enguany i les inscripcions ja estan obertes a la web del Club.

Us espero a tots ¡!!!

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.