Ens definim com un Open Club. Ens agrada la diversitat, estem Oberts a totes les persones, a tots els idiomes i a la col.laboració amb altres Clubs.

Nos definimos como un Open Club. Nos gusta la diversidad, estamos Abiertos a todas las personas, a todos los idiomas y a la colaboración con otros Clubs.

We define ourselves as an Open Club. We like diversity, we are Open to all people, in all languages and to the collaboration with other Clubs.

El BMW Motorrad Club Catalunya neix al 2017 per unir a propietaris i seguidors de la marca BMW, amants de les seves motocicletes i de compartir vivències i rutes, en un entorn plural, multilingüe i que no coneix fronteres.

 

 

 

 

 

 

 

El nostre pais ens porta a llocs increibles, a grans indrets per gaudir plegats. Mireu el video tan espectacular sobre el nostre pais.

 


Tratem de consolidar un club amb el nivell d’excel·lència que la marca BMW representa i popularitza davant del públic. També cooperem amb altres clubs a nivell internacional i estem molt orgullosos de formar part de la gran família de BMW Clubs Europe.

 

Obrim les nostres portes a tots aquells que sentin l’emoció de conduir la seva moto BMW, a tots els que els mou fer quilòmetres impulsats només pel valor de compartir … a tots vosaltres us donem la nostra benvinguda més calurosa!

Junta Directiva

El nostre Club té una Junta Directiva que gestiona l’activitat i que promou el bon us de les motos, la seguretat a les rutes i el bon ambient entre tots. La Junta està sempre a disposició de recollir iniciatives i inquietuts de tots i fa, dia a dia, més gran el nostre Club.

 

Un dels valors del nostre Club és la pertinença al grup de països integrants del BMW Clubs Europe, entitat de BMW que agrupa els Clubs oficials BMW. La nostra adhesió fa visible el nostre Club i propícia a motoristes d’altres indrets a participar en les nostres activitats.

Qué fem al BMW Motorrad Club Catalunya?

Que ens pot unir? Què ens fa vibrar? Doncs sí, el nostre principal objectiu es respondre a aquestes dues preguntes. I com? Doncs amb l’organització de sortides amb les nostres motos, disfrutant de carreteres, paissatges, gastronomia i amics.

Les sortides del nostre Club son liderades per un colectiu que anomenem Caps de Ruta. Aquest equip va sempre a la recerca de les millors carreteres, espais amb encant, restaurants reconeguts per la seva excelencia culinària, hotels per disfrutar de nits de xerrades i quilòmetres i quilòmetres d’aventures. Des de la Junta, es motiva i incentiva als socis a formar part de la família dels Caps de Ruta, gràcies a ells tots gaudim de la nostra afició.

Com fer-se soci del BMW Motorrad Club Catalunya?

Es molt fàcil. Solament has d’anar a la secció Inscripció, clickar a Vols Fer-te soci? i seguir les passes. Per a qualsevol altra consulta pots anar a Contacte, omplir les dades que et demanem i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Codi ètic i normes per circular en grup

La conducció responsable, la gestió de les rutes en grup i les bones praxis en l’us de les nostres BMWs son paleses al nostre Codi êtic de bon Govern i a les Normes per circular en grup, ambdos documents recullen la forma en la que veiem el nostre Club i la relació entre nosaltres.

 

Segueix-nos a les xarxes socials

 

     Comparteix-ho!