Notificacions
Neteja-ho tot

BMW Motorrad Pruna

1 Mensajes
1 Usuaris
0 Likes
111 Visites
Admin
(@admin)
Miembro Admin
Registrat : fa 6 anys
Respostes: 270
Topic starter  

Benvolguts socis i sòcies

Com us vam anticipar en la Festa del Nostre Sisè Aniversari, és un placer compartir amb tots vosaltres els detalls de l'acord que hem signat amb el concessionari PRUNA BMW de Mataró (Via Sèrgia, 2, 08302 Mataró) . Per gaudir d'aquestes condicions, heu de presentar el vostre carnet que us acredita com a soci/a del BMW Motorrad Club Catalunya.

1.- Equipament BMW pel motorista: fins a esgotar existències, (en stock) a un 40% de descompte.
2.- 10% de descompte del total de la factura (peces i mà d'obra) en les reparacions a les nostres BMWs i que es realitzin a PRUNA BMW.
3.- 20% de descompte sobre el manteniment preconitzat (recomanat per la marca).
4.- La millor opció de preu i descompte a la compra d'una nova BMW o d'ocasió.
5.- El Grup Pruna té marques de cotxes com BMW, MINI, Mazda, Renault i Dacia, per la qual cosa, també gaudirem de preus especials en vehicles d'aquestes marques a les seves instal·lacions de Mataró, Granollers o Mollet

Per tenir contacte directe amb PRUNA BMW podeu apuntar aquest número de mòbil_WhatsApp_ Tel. 622 605 265, on ens atendran per tot el que necessitem.

Aquesta iniciativa s'emmarca en un dels objectius del Nostre Club d'establir acords de col·laboració amb entitats associades al món de les motos i oferir beneficis plausibles a tots els integrants del BMW Motorrad Club Catalunya. Continuarem treballant activament per incrementar aquestes col·laboracions.

BMW Motorrad Club Catalunya


   
Cita
Comparteix:
Comparteix-ho!