I els caragols van arribar: FemCaragolada 2023

I els caragols van arribar: FemCaragolada 2023

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí.

I va arribar el Gran Dia i va arribar el moment de retrobar-nos!!! Finalment, després d’un ajornament forçat de la FemCaragolada 2023, inicialment previst pel mes de març, el 16 de setembre vam poder gaudir d’una gran jornada de motos, cultura, gastronomia i sobretot dels amics i amigues del BMW Motorrad Club Catalunya.

Tot i això, un dia abans, “anaven mal dades”, ja que grans aiguats vam recórrer tot el litoral català, que van fer pensar que la FemCaragolada2023 seria passada per aigua, repetint així la primera edició on ens va ploure durant tot el trajecte.

Però per sort, les previsions es van complir i el sol i el bon temps ens va acompanyar durant tota la jornada. Amb el tema “temps” fora de les meves preocupacions, tocava estar pendent del fet que tota la resta sortís com s’havia previst…

Tothom havia estat citat a partir de les 8:30 del matí al Buffet 24 h d’Altafulla on hi havia preparat un esmorzar SELF-SERVICE amb entrepanets, begudes, pastisseria dolça i cafès.

 

Els 42 socis i sòcies inscrits van arribar amb temps suficient per esmorzar, conversar i saludar a resta de participants, i gràcies a la puntualitat de tothom, es va poder sortir 15 minuts abans de l’horari marcat.

 

Així doncs, a dos quarts en punt de deu, les 30 motos, vam iniciar la ruta, que ens hauria de portar fins a Lleida, concretament a Torrelameu, on ens esperava un fantàstic dinar al restaurant Molí del Duc.

 

Tot i que la ruta era curta, de 160 km, havia previst dues aturades, una a Vilanova de Prades, per fer un descans després d’una hora i mitja de corbes…

 

i una segona aturada, aquesta més llarga, per visitar el Conjunt Rupestre de la Roca dels Moros de Cogul (Les Garrigues).

 

La visita de poc més d’una hora, va ser molt enriquidora, ja que a part de veure les pintures rupestres, l’Anna, la responsable del Centre, ens fa fer un repàs de la història de la humanitat i ens va desmuntar els mites que hi ha sobre el masclisme.

També per aprofitar que estàvem en un territori on es fa molt oli, l’Anna ens havia preparat una petita degustació d’oli verge extra de les Garrigues, acompanyat amb pa i xocolata, boníssim!!!

Finalment, poc després de tocar a les dues de la tarda, tal com s’havia previst, vam arribar el restaurant on el nostre patrocinador principal, el concessionari oficial de les terres de Lleida, MOTO 2 LLEIDA, ens havia preparat en el Hall del Restaurant, dues motos espectaculars, que ens van donar la benvinguda a la nostra sala reservada per dinar

 

i gaudir dels caragols i de la resta de menjar de km zero.

Tots els comensals van gaudir dels entrants, dels segons i dels postres, on per sorpresa de tots vam aprofitar per felicitar a dues sòcies que aquell dia feien anys, l’Eli i l’Imma. Per Molts Anys noies!!!

 

Per concloure la festa, vam sortejar els regals que Moto 2 ens havia aportat i quins regals!!!! Sis afortunats socis, es van endur: Unes botes BMW, uns guants BMW, una Samarreta BMW, un Llibre BMW, uns mitjons BMW i un Buff BMW.

 

Després del sorteig, de molt riure i de conversar amb tothom, es va donar per finalitzada la Fem Caragolada 2023.

Veient la cara de satisfacció dels socis i sòcies en aquesta edició, vaig sortir amb moltes ganes per preparar la FemCaragolada 2024, així que fins aleshores, moltes gràcies per la vostra confiança!!!

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.