I com no en tenim prou, cap al Punta a Punta vam anar

I com no en tenim prou, cap al Punta a Punta vam anar

Enguany el Punta a Punta ha tornat el seu format habitual, després de l’edició especial de l’any passat on cada persona/grup anava al seu aire. Ha estat una inscripció record de 750 motos i 834 participants.

 

La ruta va transcórrer per Catalunya, Aragó, Nafarroa i Euskadi. Els paratges encisadors, el vent i la pluja dels dies anteriors va deixar uns paisatges en ple esplendor. Les carreteres, com sempre en un Punta a Punta, divertides per conduir les nostres motos i d’asfalt fantàstic, bonyegut , graveta i el seu punt de terra. Perfecte!!!

 

 

La primera nit vàrem dormir a Roses, i les següents a Lleida, Iruña i Donosti on vam poder gaudir de la seva gastronomia en miniatura, els famosos pinxos. Sense cap dubte una destinació per repetir-la un cop i un altre.

Per part del Nostre Club, el BMW MOTORRAD CLUB CATALUNYA, finalment ens vàrem animar en Paco Casas, amb el grup de clàssiques, al manillar de la seva impressionant OLIMPICA (K100) i en Llorenç i en Sergi amb les seves, gaire bé clàssiques, R1200 GS.

Va fer un temps espectacular i vam poder xalar de tota la ruta. L’excepció, alguna estona que es formava una cua llarga de participants. Sent 750 motos, era lògic que així fos. Llargs moments de xerrades, riures i bons àpats ens vam acompanyar durant tota la ruta.

L’any vinent és el dècim aniversari del Punta a Punta i BMW segur que prepararà quelcom especial, caldrà estar atents.

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.