De l'Apulia als Carpats

202420jun(jun 20)6:41 am07jul(jul 7)6:41 amDe l'Apulia als Carpats

Detalls de la sortida

Després del que estic vivint amb el Nostre Club… ara em toca a mi fer-vos gaudir d’un viatge inoblidable.

 

I sabeu què??? Vull portar-vos a un Gran Tour per Europa, una ruta de divuit dies per diferents països: Itàlia, Montenegro, Bòsnia i Hercegovina, Sèrbia i Romania. 7.600 quilòmetres, dels quals, 2.300 en ferris, i 5.300 en moto.

A Itàlia, visitarem una regió especial, l’Apúlia, una petita desconeguda.

 

 

Des de fa uns anys és un secret de domini públic que l’Apulia (o Puglia), la regió meridional que ocupa el taló d’Itàlia, és una de les destinacions indispensables de la Mediterrània. Té tot allò que anhelem d’Itàlia: arquitectura i història, mars d’oliveres monumentals, les aigües turqueses de l’Adriàtic, i una gastronomia memorable a base de bon vi (Primitiu i Verdeca), formatges fabulosos (d’aquí és la burrata), pasta (encara es veu senyores majors de la Bari Vecchia fent els orecchiette els diumenges) carns i fruits del mar.

 

i parcs com el Gran Sasso, ciutats Museu com Matera, i Castells com il Castello Svevo Angioino,

 

Farem diverses etapes per Montenegro, una joia per descobrir. Circularem per unes carreteres úniques que recorren el parc Durmitor

Visitarem monestirs com el d’Ostrog, situats en enclavaments increibles

 

el parc Lovcen amb la seva vista panoràmica de la Bahia de Kotor,

 

Visitarem monestirs com el d’Ostrog, situats en enclavaments increïbles

 

Seguirem ruta cap a Sarajevo i Belgrad, que amb les seves respectives visites ens deixaran un inoblidable record.

Arribarem als Carpats, en plena Romania i li dedicarem tota la nostra atenció a aquestes carreteres amb els seus corresponents parcs, les seves fortaleses i les seves ciutats úniques. I…. arriba una de les fites del nostre viatge: la Transfagarassan, la carretera que tot motorista ha de fer, almenys, un cop a la seva vida….

 

I alguns l’hem feta… amb alguna sorpresa pel camí….

 

Visitarem el castell de Dràcula, el palau de Peles, la Salina Turda, l’Església Fortificada de Biertan, la Ciutadella de Rupea…

 

De tornada de Romania, una altra carretera única que acompanyarà el Danubi i unes fortaleses en altura que controlaven la navegació, com la de Golubac.

 

I moltes més coses per compartir. És difícil resumir divuit dies de vivències, de rutes, carreteres, llocs per visitar i gaudir així que, us encoratjo a tots a acompanyar-me en aquesta Gran aventura que, us garanteixo, serà inoblidable.

 

Data

Juny 20 (Dijous) 6:41 am - Juliol 7 (Diumenge) 6:41 am

Lloc

Transfagarasan

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.