El nostre debut als BMW Motorrad Days

El nostre debut als BMW Motorrad Days

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí.

 

Aquest any, el Nostre Club ha debutat als BMW Motorrad Days que s’han organitzat a Sabiñánigo. Com a club oficial BMW, disposàvem d’una carpa on acollir als nostres socis i sòcies i a totes aquelles persones que tenien interès a saber qui som, que fem i com gaudim del Club. Aquesta edició era ben especial: els 100 anys de BMW Motorrad i per commemorar-lo vam fer una samarreta personalitzada!!!!

 

El divendres, la Junta Directiva va començar a muntar els elements que formarien part de la nostra imatge durant tot l’esdeveniment: un calendari que recollia les nostres rutes en 2023 i 2024, els nostres rollups, un tríptic oficial del Nostre Club per mostrar a tothom que és el BMW Motorrad Club Catalunya i, tot el material de promoció que volíem compartir amb els assistents: adhesius, buff, copes del nostre aniversari, samarretes….

 

 

El cap de setmana fa ser FRENÈTIC!!! 80 amics i amigues ens van visitar, demostrant molt d’interès en conèixer-nos. I una bona part d’ells i elles es van fer socis/es. A més a més, també vam comptar amb l’assistència de 40 dels nostres socis i sòcies.

 

Relevant va ser la ruta organitzada pel Nostre Club, liderada per en Josep Mellado, que va aglutina a més de 30 motos!!!

 

Que podem dir del que hem viscut… no hi ha resum possible… però ens quedem amb.

• 80 amics i amigues ens van visitar
• Nous socis i sòcies es van adherir al Nostre Club
• 40 socis i sòcies ens van visitar
• Hem mostrat qui som, el recolzament que rebem de BCE Europa i de BMW Motorrad Iberica.

A la fotografia: Alexander von Scheidt, General Manager BMW Motorrad Ibèrica, Sergi Gistàs, President del BMW Motorrad Club Catalunya, Toni Toré, Vocal del Nostre Club, el soci Albert Calbet i la sòcia Mercè Barull

• I… és clar… tot sota l’esperit de companyerisme, amistat i un dels nostres lemes: estem Oberts a totes les persones, a tots els idiomes i a la col.laboració amb altres Clubs.

Des de la Junta Directiva del BMW Motorrad Club Catalunya estem molt contents del balanç de l’edició 2023 i ja estem preparant la del 2024.

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.