Clàssiques i molt més!

Clàssiques i molt més!

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí.

No sé si començar amb un Gràcies, un Quins amics, un Quines Clàssiques o un Quin Club!!! Pero sí que començo amb molta emoció aquesta crònica.

Pretendre ajuntar en una mateixa ruta motos clàssiques (d’edats i cilindrades molt diferents) amb motos actuals i poder compartir una ruta, no era un repte fàcil.

Per afrontar-lo he comptat amb l’ajut de 2 caps de ruta, En Pep Cosialls i en Jordi Solé, els primers agraïments són per ells, sense la seva participació no hagués estat possible assolir el repte.

Hem repartit la ruta en 3 grups, 2 de clàssiques en funció del ritme que poguessin portar i un de motos actuals.

També per incrementar el nombre d’inscrits i donar a conèixer una mica més el nostre club, aquesta ruta ha estat oberta a participants no socis amb motos clàssiques. Gràcies a Cosi per convidar al grup de les R90S!!

El primer grup a sortir ha estat el de les motos actuals, ja que feien una ruta més llarga. Han sortit a les 08:30 de la benzinera del Bruc i han seguit la seva ruta fins a Santes Creus, on ens hem trobat tots.

Els de les clàssiques ens hem torbat a Vilafranca. Totes les clàssiques aparcades juntes eren un espectacle per la gent que passava pel carrer i s’aturava a mirar-les.

Hem sortit a les 11 en dos grups, un guiat pel Pep Cosialls i l’altre per mi, en el meu grup hem tingut una baixa d’última hora, el Jaume ha tingut problemes amb la seva Derbi 250 cc de l’any 1956 i ha vingut amb la seva BMW actual, segur que en pròximes edicions podrem gaudir també de la Derbi.

Els tres grups ens hem trobat al monestir de Santes Creus, on hem pogut prendre una merescuda cervesa, fer petar la xerrada, i no podia faltar la foto de grup davant de la font del monestir.

Brutal!!!

D’aquí hem anat ja cap a la Casona de Clariana, on hem dinat tots junts i hem donat per finalitzada la ruta.

Ha estat una primera experiència molt positiva i que tindrà continuïtat. Gràcies a tots els que ens heu fet confiança i ens heu acompanyat en aquest dia meravellós.

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.