Cargols, cargols i bon temps

Cargols, cargols i bon temps

Com m’agraden els cargols i com m’agrada el BMW Motorrad Club Catalunya. Preparar una ruta amb molt de carinyo i veure la gran acollida que ha tingut es el millor regal que m’heu fet!!!

Hem matinat tots!!!!!!!! Bé quasi tots!!!!! Pels que sortiem de Tarragona ha estat una matinadeta… pero pels de les comarques de Barcelona… han vist sortir el sol!!!

El matí ha començat esplèndid, amb una temperatura de 10ºC. El sol i els 17ºC ens han acompanyat durant tot el dia.

Ens hem trobat a la benzinera del Mèdol. I quin espectacle de motos. Aprop de 40 motos aparcades feien molta patxoca!!!!!!!!!

Des d’allà, tots junts hem agafat un primer tram d’autopista per deixar-la més endavant i desviar-nos cap a Pratdip, Tivissa, Amós, la Viella Baixa, Margalet i Vilanova de Prades.

La zona estava plena d’atmellers florits i mereixia una aturada a Poblet.

I des d’allà, cap al restaurant a on esperàvem els meravellosos cargols cuinats a la llauna, a la gormanda i dolços i picants !!!! Un àpat per gaudir-lo envoltat de bons amics.

Ha estat un dissabte fantàstic amb la companyia dels amics dels Motards de Sant Sadurní, una colla amiga que son sempre benvinguts.

I hem conegut a dos nous socis, en Josep i l’Anna, que amb la seva BMW han fet la seva primera sortida amb nosaltres. Gràcies parella per formar part de la nostra família i us desitjem molts i molts quilòmetres de ruta i bons moments plegats.

El meu balanç: un dia genial, una ruta diversa, uns cargols de pel.lícula… i una colla d’amics increible… ¡!!!!!!!

Gràcies per acompanyar-me i us espero a la següent.

Galeria fotogràfica

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.