CalçoClub 2020

CalçoClub 2020

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí

Què puc demanar per un dissabte genial??? Si fes el llistat de desitjos posaria: el primer de tot, la meva dona Eli,

després, una ruta en moto per les meves terres amb la companyia dels amics del BMW Motorrad Club Catalunya, una calçotada multitudinària amb més de 50 persones degustant calçots a Casa Vidal i un dia esplèndid de febrer.

Doncs sí!!! Els meus desitjos es van fer realitat a la CalçoClub 2020. Quin goig veure’ns a tots, gaudint del bon ambient del nostre Club

Els meus amics venien de molts indrets, molts d’ells fent molts quilòmetres per acompanyar-me: des de Girona, el Maresme, el Vallés, i com no… de ben a prop, per Tarragona. Hem fet una bona matinada… i sí que estava fresca sí.

Els diferents grups s’han anat trobant per, tots junts agrupar-nos a les 9.00 a La Bisbal del Penedés. El dia estava núvol però el fred era contingut.

Havia dissenyat diverses rutes, donat que la tempesta Glòria havia afectat la zona. Osia que, les 28 motos, ben preparades a les 9.00 han realitzat la ruta B que havia preparat.

Des del punt de trobada hem arribat, cap a les 10.00 a Sant Magí,

per continuar cap al Bar La Plata, a les 11.15h per fer una aturada i un cafetó.

Després, la típica  paradeta al Mazinger (quins records d’infantesa de molts de nosaltres)

Des d’allà, hem continuat cap a Montral I l’Albiol

A les 14.00, el grup arribava a Perafort, al restaurant Can Vidal.

Des d’ací, en nom del BMW Motorrad Club Catalunya i en el meu propi vull agraïr a l’Ajuntament de Perafort, i en el seu nom, a l’alcalde i soci del nostre Club Joan Martí Pla que ens facilités l’accés al restaurant, reservant un espai tancat per nosaltres a la via pública, degudament senyalitzat.

I ara sí, és el moment dels calçots i les carxofes …..

Acabat “el primer plat” tots a taula, per continuar degustant el menú!!

No han faltat les botifarres negres, el xai, les patates al caliu, l’escarola amb olives negres… i la taronja ben neta i la crema catalana.

53 amics, 53 entusiastes del Nostre Club. I sí!!!!!!!!!!!! 5 nous socis ens han acompanyat

En Josep de Castellvell del Camp,

I en Joan Martí Plà, en Joan Olivé, la Merche i la Pili de Perafort

I… un petitó que no s’ha volgut perdre la festa

Una gran família d’amics que creix en número i creix en noves aventures per viure-les plegats. Ha estat una CalçoClub meravellosa, moments de moto, riure, converses i de preparar noves rutes amb els meus amics…. Gràcies a en Antoni Toré gaudim dels records d’aquesta sortida.

Estigueu ben atents al calendari que dia a dia anem penjant més sortides.

Amics, ha estat un plaer comptar amb tots vosaltres, i espero que hagueu gaudit del dia. Jo m’ho he passat de pel.lícula!!!!!!!!!!

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.