800 quilòmetres de costa a costa

800 quilòmetres de costa a costa

I una vegada més, un Coast to Coast ple de quilòmetres i aventura. Cada vegada que l’organitzo estic més content de l’acollida que té per part dels socis del BMW Motorrad Club Catalunya.

El Coast to Coast no és una sortida convencional, cadascú pot anar al seu ritme i amb la ruta estudiada.

En aquesta edició 2019, una bona colla d’amics ens vem reunir a l’ Hotel Beri (Llançà) per sopar i comentar la jornada maratoniana del dissabte.

Ben aviat, a les 6.00!!!!!!!, els 18 participants, amb molta il.lusió i forces, vem començar la ruta. Un dia que ens va deparar l’ascensió a 24 ports de muntanya, des del Coll de Coubet fins al Collado de Lizuniaga, passant per llocs tan emblemàtics con El Portillón, el Peyresourde, el Tourmalet, l’Alto de Lasa i l’ Alto de Ibañeta.

Osia que, 794 km, 12 hores, cabalcant sobre les notres BMWs amb una mitjana de 65km/h per arribar al Faro Higer d’Hondarribia.

I tot va tenir un premi!!!!! El tradicional sopar que fem a l’Hermandad de Pescadores a Hondarribia. Quin peix, i quina companyia!!!!!!

Per recordar i recordar i mai oblidar l’aventura aqui teniu el video resum que l’Antoni Toré ens ha preparat. Gaudiu-lo!!!!!!!!!

Gràcies a tots per compartir aquest cap de setmana. Ha estat fantàstic rutejar plegats i fins ben aviat.

Galeria fotogràfica

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.