Xatonada 2023

Xatonada 2023

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí.

Aquesta ha estat la meva primera sortida com a cap de Ruta.

El que ha fet decidir-me ho desvetllarem més endavant.

Si us dic la veritat, he estat molt neguitós fins que s’ha acabat el dinar. Desitjava que tot sortís bé, tal com l’ocasió es mereixia.

Aquest dissabte 18 de febrer, 21 motos i 31 companys/es, hem recorregut els 211 Km per carreteres molt regirades, tal com estava previst.

 

Hem sortit puntuals a ¾ de 9 de Vilafranca, travessant tota la serra de la Llacuna (entre 0’5º i 3º de temperatura) direcció Sta. Coloma de Queralt, on ens esperava un bon esmorzar a Cal Ton per tal de refer-nos del fred i recuperar forces per aguantar els molts km de carreteres plenes de revolts que encara ens quedaven.

 

Al reprendre la marxa i fer el 2n. tram, la temperatura ja havia pujat, no hem trobat gens de boira ni humitat a la zona  de Savallà del Comtat, Conesa, Forés, Guimerà, Vallfogona i tota la vall del riu Corb.

Hem anat fent ruta gaudint dels diferents paisatges d’hivern, sota un cel ben clar, passant per Les Piles, Pontils, Seguer, Esblada fins arribar a Querol, on hem fet una parada tècnica per estirar les cames i intercanviar impressions.

 

Ja només quedava el darrer tram de 70 Km, que hem fet en una hora i mitja, ja us he dit que un tomb toca a un altre, hem pujat el Montagut, passat per Stes. Creus, tota la zona del Montmell, Aiguaviva i la baixada de les Ventoses que ens porta finalment a la plana del Penedès i a través de la revirada carretera del pantà de Foix arribem al nostre destí el restaurant Mas Roquer.

 

Allà ens esperaven 12 companys/es més que per diferents motius no han pogut fer la ruta, però si que han volgut gaudir de la xatonada. Hem fet la foto de grup i cap a degustar aquest magnífic dinar.

 

Hem donat la benvinguda a dos nous socis i una sòcia: en Raüll i l’Anna Maria

 

i en Pedro José

 

I en el moment dels postres he volgut explicar a tots els companys i companyes presents, el per què d’aquesta ruta, el veritable motiu que l’ha originat, a través d’unes paraules de record i reconeixement a Francesc Piella, el nostre estimat Cesc.

 

M´heu fet arribar que tot ha anat molt bé, que heu gaudit molt de les carreteres, paisatges, meteorologia, dinar i bon ambient, això em satisfà moltíssim i no per mi, sinó pel que per a mi ha representat poder fer aquesta ruta i compartir-la amb vosaltres. Arribats aquí, vull aprofitar també per agrair a l’Alfredo la seva inestimable col·laboració.

Espero que tots ens puguem anar retrobant cada any en aquesta ruta memorial pel Cesc, com una manera de mantenir ben viu el seu record i el seu mestratge entre tots nosaltres.

El Cesc es mereix això i molt més !!!

Gràcies a tots/es !!!

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.