Visitem el centre Amazon El Prat

Visitem el centre Amazon El Prat

Segur que alguns hem comprat a través d’Amazon. La varietat de productes, la seva ràpida entrega i els seus preus fan que sigui un proveïdor habitual de moltes de les nostres llars. Per això vaig pensar que visitar el Centre d’Amazon a El Prat de Llobregat seria una bona idea. Així podriem veure com fan possible la distribució dels productes.

Els 24 participants a aquesta singular “ruta” ens vem trobar a les 15 h a les instal.lacions d’Amazon a El Prat.

L’equip d’Amazon encarregat de las visites guiades ens va rebre a l’entrada. La nostra guia, l’Alejandra ens va fer una introducció del procés que la planta porta a terme i de les mesures de seguretat que tindriem de respectar.

I ara si, cap a veure la monumental infraestructura logística d’Amazon. Increible com, tot mecanitzat i robotitzat, el procés funciona a la perfecció. L’Alejandra ens va anar explicant com realitzen la selecció de productes, com funciona l’empaquetament, la distribució interna, l’etiquetatge… i vem fer una llarga parada a la zona dels robots. Ens vem quedar bocabadats de veure com es mouen dins la planta!!!! No estàvem autoritzats a fer fotos pero us deixo algunes “oficials”.

En aquest indret, Amazon té una cámara on ens vem poder fer unes fotos de record. Darrera podeu veure un dels robots a la zona restringida.

Vem continuar pel centre, on vem poder veure com empaqueten les comandes i, automàticament, col.loquen etiquetes d’enviament i distribueixen els paquets segons pes i tamany.

Han estat quasi dos hores coneixent com fan possible que una comanda arribi a casa abans de 24 h!!!!!!! A més a més, l’Alejandra ens ha informat de totes les avantatges pel personal, la seva estratègia de captació de noves idees i iniciatives i el nivel de motivació dels empleats.

I, la visita es va acabar amb l’agradable sorpresa del regal que amazon ens tenia preparat. Una botella isotérmica per les nostres rutes en moto!!!!!!!

Bé… i la “ruta” a Amazon va arribar a la seva fi, però la tarda no va acabar aquí…. Vem anar al ACE CAFÉ per continuar compartint una estona amb els amics i xerrar de la nostra experiencia a Amazon.

Ha estat una tarda de divendres diferent, amb la colla d’amics i gaudint de molts bons moments. Espero us hagi agradat!!!

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.