Una Vall Fosca… d’altura

Una Vall Fosca… d’altura

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí.

La Ruta de la Vall Fosca és una de les clàssiques del Club i en aquest cas també va ser la última que va posar al calendari el nostre enyorat Cesc. L’idea que tenia era pujar a l’estany Gento amb el telefèric i anar a dinar a l’Hotel Arturo. I així ho vàrem fer.

 

A les 8.15 ens vam trobar els 39 participants, ep no perdó que al final érem 36? No, no 34. Definitivament érem 34. I és que el seguit de canvis a última hora és un “liu” habitual a les sortides del club.

El dia era una mica fresquet, com correspon als dies previs a la tardor, però assolellat i clar. Perfecte per anar en moto!!! Vam sortir puntuals de la benzinera del Bruc i sense incidències vam començar a rodar. Petit “biobreak” a Ponts i directes cap al peu del funicular on vam arribar abans del previst.

Esmorzars, cafès i varis al bar “Vall Fosca 1750”.

a les 12 30 vam agafar el Telefèric que ens portaria a l’Estany Gento.

Passeig per l’antic traçat del trenet que donava servei a la central elèctrica, i que et porta a llocs amb unes vistes fantàstiques de la vall.

 

Algunes cabretes es va animar a fer un tomb pel llac…

 

I. com no!! visita al Bar que a 2200 metres també gaudeix d’impressionants vistes.

A les 14.30 telefèric de baixada i cap a dinar a Hotel Arturo. I aquí, com sempre, servei més que eficient, bon menjar acompanyat d’anècdotes, riures i el record, emocionat del Lluís per en Cesc.

 

Després dels preceptius cafès, uns van marxar cap a casa i altres ens vam quedar una estoneta més gaudint de la conversa amb els amics i d’un capvespre agradable amb un poble encantador com es La Pobleta de Bellvei.

 

Agrair als companys la seva disposició i col·laboració perquè tot surtis perfecte i la ruta fos un èxit més del BMW MOTORRAD CLUB CATALUNYA. Cesc, allà on siguis, ha anat per TU!

Fins a l’any vinent.

 

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.