Un Txotx pel Pont: ruta i gastronomia

Un Txotx pel Pont: ruta i gastronomia

Bé, com diu un refrany en castellà Huye de la multitud y tendrás quietud”. No ha sigut el cas. No he fugit, tot al contrari, m’he mantingut amb un soci inscrit a la ruta, en Ramon Serra.

Com ha aguantat i ha xalat en Ramon, quina ruta, quina gastronomia, quins paisatges, bé, no es pot explicar. S’ha de viure per saber del que estic parlant, sobren les paraules.

Divendres arribem a Donosti on ens estarem al mateix hotel els 4 dies, i gaudirem de diverses rutes diàries. Ens dutxem i posem còmodes per baixar al bar, comentar el que tenim previst pels dies mentres fem un beure. Tot seguit a sopar i cap a dormir per estar ben actius l’endemà.

Dissabte arrenquem puntuals com un clau a les 9.00 h i amb bastant boira, però l’aventura és l’aventura i endavant.

Ens esperava una ruta que acabaríem al migdia, per poder-nos posar còmodes de vestuari i anar a fer txotx.

Al vespre a passejar per Donosti i fer algun pinxo.

Ben tips, toca anar a descansar, que això només acaba de començar i l’endemà toca més aventura, paisatges, gastronomia, bones xerrades i riures amb un soci ben culte, en Ramon, és clar.

Tal com he dit al principi, no es pot explicar tot, s’ha de viure per saber de debò la riquesa que té aquesta ruta. Amb una tornada per al país Vasc Francès amb petites rutes de gran bellesa i recorrent la ruta dels Pirineus Atlàntics.

 

Ens quedem amb el bon gust de boca i els bons records i la il·lusió de tornar-nos a trobar amb els amics d’aquest gran país.

Així que… una ruta genial, molt ben acompanyat i gaudint de les carreteres i d’una boníssima gastronomia. Fins ben aviat!!

 

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.