Un Sisè aniversari plè de vivències

Un Sisè aniversari plè de vivències

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí.

Se’m fa difícil resumir tot el que vam viure. No per la complicació sinó per la quantitat i intensitat dels moments. Quines vivències, quines emocions… i totes compartides amb els meus amics i amigues.

 

Des de la Junta, estem molt satisfets per la feina feta, veient l’alegria que tots vàrem mostrar a la Festa… així que,  GRÀCIESSSSSSSSSSSSSS per venir i per fel nostre Club, el Club de les Nostres Vides.

Per on començo… doncs per l’arribada. Un increïble arc inflable de BMW Motorrad ens esperava a l’entrada de la Torre del Pla.

 

I després, gràcies al desplegament de BMW Pruna Motorrad, vam gaudir d’un seguit de motos i cotxes a la zona del còctel, GRÀCIES Salvador i Oriol per acompanyar-nos.

 

Moments per pujar-se’n a la nova BMW GS1300, de fer-nos fotos i…

 

d’estrenar el nostre Photo-Call.

 

Un còctel al jardí, amb temperatures genials per gaudir de l’exterior, amb una gastronomia genial i fent petar la xerrada amb la colla.

 

Després, anem a dinar al pavelló. 105 amics i amigues plegats, compartint taula i xerrades

 

I, és clar, pastís d’aniversari!!!!!!!!!!!!!!

 

Ben regat amb els “chupitos” que ens va regalar l’Enric Garriga

i amb els regals per tots!

Ara és el moment de parlaments, compartir experiències i de fer palès, qui som!! La nostra solidaritat com a Club ens fa més Grans, més Compromesos amb labors humanitàries. Donem el nostre suport a Polseres Candeles, de Sant Joan de Déu

No penseu que hem acabat de celebrar el nostre Sisè aniversari… flipareu!!! Mireu tot el que hem viscut al 2023!!

 

La feina del 2023 ens ha portat a un gran moment: la signatura de l’acord de col·laboració amb BMW Pruna Motorrad. Comencem un camí plegats, amb accions conjuntes que seran beneficioses per ambdues entitats.

 

Aquest any hem volgut fer un merescut homenatge a dos dels nostres socis.. que han omplert de moto la seva vida… en Francesc Giralt i Salvador Strino, que han rebut la Insígnia de Plata com a Membres d’Honor del BMW Motorrad Club Catalunya.

Teniem més homenatges, l’homenatge a una persona que des dels inicis va posar el cor en la creació del Club i l’ha fet creixer aquests sis anys: en Jaume Dalmau, el Nostre VicePresident, que deixa el càrrec. Gràcies amic per fer-nos arribar aquí.

Anem pel següent: l’homenatge al col·lectiu que fa que gaudim de rutes, caps de setmana i viatges: Els Caps de Ruta, els grans impulsors del Nostre Club, els que fan possible que gaudim de la nostra afecció comuna. Gràcies a tots!!!

 

Hem volgut també fer una menció especial als Rodamons… el motard que més rutes ha fet i l’acompanyant que més vegades ha pujat a la moto per gaudir-les!! Felicitats Jordi i Merche per aquest nomenament!!!

 

Reguem aquest día amb cava, amb l’alegria de estar junts i ballem plegats!!!

I ara sí!!!!!!!!
Passi-ho béPassi-ho béPassi-ho bé i moltes gràcies
Passi-ho béPassi-ho bé, parapassi-ho bé!Passi-ho bé fins l’any que ve
Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.