Un munt d’Emocions a la Gran Festa

Un munt d’Emocions a la Gran Festa

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí.

 

“T’escriure que SI que va ser fàcil

t’estic cantant la nostra història en un paper

marxaré recordant tots aquells dies

i amb el somriure que tu sols sabies fer”

Lletra de la cançó “Escriurem” de Miki Núñez

 

Quin Club!!! I quina Festa!!! Sempre he pensat que la felicitat és plena si la gaudeixes amb companyia. I quina millor companyia que els meus amics i amigues del BMW Motorrad Club Catalunya!!!!

 

Després de no poder trobar-nos el 2020 a causa de la Covid, les ganes per celebrar la festa en 2021 eren més i més grans. He pensat molt com fer aquesta crònica, hi ha tantes coses… que m’he decantat per fer palès totes les emocions que vàrem viure. Així que… som-hi.

Amb un sol de tardor, cap a Torre Mirona Golf Resort vam anar. 70 socis i sòcies vam abraçar-nos i tenir temps de xerrar durant l’aperitiu servit davant del camp de golf.

 

Amb la bona companyia de Jean François del BMW Motorrad Club France.

 

Dins, ben asseguts, vam rebre el nostre pastís d’aniversari i després…

 

… l’Enric ens va portar… uns xupitos GENIAAAAAAALLLLLLLSSSSSSS

 

Havent dinat, ara es l’hora dels homenatges. El primer, un GRAAAAAANNNNNNN homenatge a les sòcies del Nostre Club, un reconeixement a la seva aportació sempre alegre, positiva, tot va bé, calor, fred, quilòmetres… Valorem les estones plegats, els paisatges compartits, els àpats ple de risses i alegria. Així que OLEEEEEE per totes nosaltres.

 

I anem cap a la segona…. Un agraïment a la labor d’Antoni Toré en la realització dels seus meravellosos vídeos, amb tota la il·lusió que posa per fer-nos tornar a viure les experiències en les nostres BMWs. En Jaume Dalmau va fer entrega de la placa a l’Alfredo i a en Quim que, de ben segur, li faran arribar ben aviat.

 

I, cap a la tercera. Hi ha una persona que des de la creació del Nostre Club s’hi ha desvivit perquè les rutes sortissin perfectes, que tot anés sobre rodes, i que l’èxit de les rutes estigués garantit. Ara sí, va ser el moment d’en Cesc Piella, que deixa la Coordinació de Caps de Ruta, però seguirà organitzant aventures per tots. En Lluis va fer entrega a en Cesc i l’Ati de la placa d’homenatge al nostre gran amic.

 

La tarda anava avançant i una darrera l’altra, les emocions ens anaven omplint… i com no, teníem que mirar enrere i veure tot el que SI vam viure els 2020 i 2021.

 

 

Però, un dia tan espectacular mereixia un tancament de festa com cal. En Jaume va obrir les portes i la Jaleo Band va entrar per posar més alegria a aquest dia tan especial.

 

 

I una bona colla van continuar la gresca per la nit.

 

 

Bé, tantes coses… tantes vivències que han quedat paleses en les nostres retines. Coses que no oblidarem i coses que reviurem. I ara, a seguir degustant, sorbet a sorbet, tot el que hem viscut i… començar a pensar com serà la Nostra Festa de Cinquè Aniversari.

 

 

 

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.