Un munt de quilòmetres d’il.lusió

Un munt de quilòmetres d’il.lusió

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí.
Per fí, per fí he pogut rutejar amb una bona colla de amics i socis del BMW Motorrad Club Catalunya!!!! Jo he anat sortint però fer-lo amb amics no té preu.
Ens hem trobat, ben aviat, a les 7.45 a la benzinera del Bruc. La nostra amazona, la Wilma, amb la seva GS1200 ja estaba preparada per sortir!!!
A les 8,15, engegem les motos. Som 14: Wilma, Xavier, Felix, Cosi, Pep, Josep, Enric, Joan, Jordi, Joan Carles, Josep Capella, en Lluis i jo. Entre ells en Xavi, que s’estrena!!!
Anem cap a Prats de Rei, per la carretera de Rubió. Curves per anar fent boca. A Prats reagrupem. Des d’ allí cap a Ponts, on ens esperen en Llorenç i en Jacob, un altre soci nou!!!
Continuem el nostre matí motero, baixant cap Artesa de Segre, camí de Camarasa. Quina carretera!!! Com m’agraden aquestes curves tan ben traçades. Arribats al pantà, es força la marxa.
Com no podia mancar en una ruta per la zona, a Cellers, esmorzar al hotel Terradets.
I amb forces recuperades, enfilem cap a Tremp, Sort i port del Cantó, on tornem a gaudir d’aquests revolts!! A Adrall tornem a reagrupar-nos.
I cap Oliana a dinar, a Cal Respir, al camping d’Oliana. Ens posem guapos amb una parrillada complerta.
Cal Respir - Restaurante en Oliana
Acabat de dinar i fer els cafés, és l’hora de tornar a fer ruta. El grup es parteix en dos, uns quants tornen directes, i els altres fan ruta, entre ells l’amazona i els dos socis nous, en Xavier i en Jacob.
Sortim cap a Peramola, per la CHE, fins trobar la carretera de Comiols a Ponts. Curves a dojo. Reagrupem, fem fotos, i cap a Ponts. Mes curves.  Arribats a la benzinera de Ponts, ens despedim. Dos cap a Tarragona, dos cap Terrassa, i la resta cap el Barcelonés i Baix Llobregat.
I una vegada a casa, una bona dutxa, una cerveseta i moto gp.
Jo m’ho he passat d’allò més bé, estic content, com crec que ho estan els meus amics que m’han acompanyat a la sortida.
Gràcies per acompanyar-me i ja espero la propera ruta!!!
Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.