Un dissabte nevat a la Vall Fosca

Un dissabte nevat a la Vall Fosca

Quan un es planteja una ruta al mes d’Abril es pot esperar de tot. Pot sortir un dia radiant, plujós, ventós…. Però el que els participants de la Ruta de la Vall Fosca no esperàvem era gaudir d’un paisatge nevat, amb gruixos de més d’un metre.

 

All Posts

 

El dia 14 d’Abril, 30 socis i amics del BMW Motorrad Club Catalunya vem participar en la Ruta de la Vall Fosca. Ni la última previsió meteorològica de la nit anterior ens van fer quedar a casa!!!

la vall fosca video

El dia va començar amb una lleugera pluja que ens va acompanyar una bona part del dia. Pero amb els vestits de pluja tema resolt!!!

 

 

A les 8.30 el grup va sortir des de la benzinera del Bruc cap a Oliana per ascendir al Port del Cantó. El Port ens esperava amb núvols baixos per la qual cosa, la vista era espectacular: neu acabada de caure, ferm en perfecte estat i núvols que enterenyinàven el paissatge. Aixi que, vem fer una curta parada per gaudir-lo.

 

 

El Port del Cantó ens va portar a Sort i, a Gerri de la Sal, vem fer un gir dins poble, i per una carretera amagada, estreta i increiblement ben asfaltada, el grup va arribar a l’Estany de Montcortés, un llac càrstic, amb entrada d’aigua subterrània. Ningú diría que per aquest indret tant sinuós es podria arribar a un estany  tan maco!!!

 

Novament, sobre les motos i som-hi. Conduint per la L-503 ens vem apropar al Llac de Sallente, seguint el riu Flamisell. La imatge que s’oferia als ulls de tots era espectacular: més d’un metre de neu fresca, amb un entorn blanc inigualable.

I, ja era el moment de recuperar forces i part de les calories perdudes durante el matí: osia que, cap a La Pobleta, per gaudir d’un bon àpat al Restaurant Arturo: patés cassolans, gargols, favetes, formatge tupí, carns a la brassa i bons cuinats. I de postre….. quina meravellosa tarta Tatin.

 

Bé, un dia Genial, ple d’Aventures, Rutes Fantàstiques i Paisatges Espectaculars. I als nostres amics del Motardsbmw de Sant Sadurní, gràcies per acompanyar-nos i per gaudir tots plegats d’un dia Genial.

 

I tot, ben cuinat per en Cesc Piella que va posar tot el carinyo en fer feliços a tots els participants.

 

Galeria Fotogràfica

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.