Un dissabte de Rostit desprès de les corbes

Un dissabte de Rostit desprès de les corbes

Un dia fantàstic, només vem tenir caloreta una estona. Com sempre, vem sortir puntuals de l’area de Les Quatre Carreteres.

 

Desprès d’un tros d’autovia ja tenia la Collada de Tosses al nostre abast. Una disfrutada de carretera, bon asfalt, poc trànsit i bon ritme.

 

Adalt, un cafetó i continüem. Com que l’altra part de la Collada estava tallada per obres, ens desviem cap a Masella per baixar a Alp. Des d’ací, cap a França. Al principi molt trànsit però després vem agafar una carretera de corbes molt maca per anar a Vilafranca de Conflent, un poblet amurallat preciós. Una paradeta de 29 minuts i cap al Rostit a la Cerdanya que ja ens esperava. Els propietaris del lloc son molt acollidors i ens vem posar ben còmodes per començar a dinar.

Allá vem gaudir d’un bon menjar i d’una companyia immillorable. Rises i con estàvem tan a gust, el dinar es va allargar fins ben tard.

Només es pot dir que ha estat una ruta genial, bones carreteres, àpat espectacular i la millor companyia del mon. Fins la propera!!!!!!!!

 

 

Galeria Fotogràfica

 

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.