Un dissabte… al Metro de Barcelona

Un dissabte… al Metro de Barcelona

El dissabte 28 de juliol vem fer quelcom diferent….. Vem deixar les nostres motos i ens vem pujar al Metro de Barcelona. Em feia molta il.lussió portar als socis del BMW Motorrad Club Catalunya al lloc en el qual, durant més de 20 anys, va ésser el meu lloc de feina. Així que, som-hi, acompanyats d’uns guies excepcionals, ens ven endinsar al Metro.

A les 10.00 el Director de Innovació Michael Pellot i Albert Fonseca, Director de Tecnologia, ens van rebre al Centre de Control de Metro (CCM) ubicat ben aprop de la Sagrera. Va ser un moment molt entranyable reunir-me novament amb ells i entrar a les instal.lacions del CCM.

En Michael ens va fer una exposició del funcionament tecnològic del Metro i, des del seu punt de vista d’innovació, el que ha significat la implantació de la Línia 9 a la ciutat de Barcelona.

Molts dels assistents no sabiem de l’envergadura del projecte ni com es va desenvolupar tota la logística.

Però en Michael i l’Albert ens ho van mostar molt be. En un ambient distés vem poder conèixer moltes anècdotes de la construcció de la Línia 9 i com gestionen situacions que, com a usuaris, mai hagessim pensat que es podrien esdevenir.

Després de gaudir de les seves explicacions, i poder fer-los preguntes ens van portar al centre a on estan tots el ordinadors que “gestionen” el metro de Barcelona.

I vem tenir la gran ocasió de veure el Centre de Control de Metro (CCM), on es visualitzen les estacions de metro i es gestionen les situacions d’emergència.

Des d’allà, cap al Metro de Sagrera per conèixer l’estació i veure el funcionament de la Línia 9. A més a més, ens van ensenyar com funciona el sistema d’evacuació en moments d’emergència!!!!!!!!!!!

I, com no, viatjar en un dels seus trens sense conductor… o no? Veure video

En Michael i l’Albert ens van ensenyar com es va fer la construcció d’una de les estacions i com funciona el sistema d’access amb ascensors.

 

I d’allà, tornada cap a la Sagrera, gaudint de la companyia de tots

M’ha encantat organitzar aquest dissabte …. al Metro. Tornar a gaudir de la companyia de dos excel.lents professionals com son en Michael i l’Albert ha estat un plaer.

I per acabar el gran matí, un dinar plegats al Restaurant Maritim, per compartir les vivències del dia i brindar per aquest Gran Club.

 

 

Espero hagueu gaudit de l’experiència i, l’any que ve… anirem a veure com funciona la xarxa d’Autobus!!!!!!!!!!!!

 

Galeria fotogràfica

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.