Un Coast to Coast plè de revolts i bona companyia

Un Coast to Coast plè de revolts i bona companyia

Com sempre toca matinar i 18 dels 21 Riders sortim puntuals a les 06:30h de la Selva del Camp . Una experiència inoblidable gràcies a la sèrie de videos que el nostre soci Toni Toré ens ha preparant.

 

Primers tastets: Camarassa i Creu de Perves. En aquest port comença a ploure i no para fins a Vielha.

 

A Vielha surt el sol. S’uneixen el Francesc, Kim i Albert,  i ja començem la festa Pirenaica amb el Portillon com a anfitrió.

 

Després, Peyresourde, Val-Louron, Horquette d’Ancienne (em va encantar aquest port !!!), Tourmalet, Soulour, Aubisque, Marie-Blanque (fent un mini picnic en Jordi i jo), Erroymendi i Larrau (moll i amb una boira súper espessa que no veiem un “piju”)

 

Ja a Nafarroa, arribem al segon  reagrupament (Urzainki). A partir d’aqui ja tornem a tenir l’asfalt moll fins al Faro Higer (com a regalet final vem tenir que pujar pel port degut a que l’accés habitual estaba tancat per obres).

Per a finalitzar, tal i com mana la tradició, vem anar a sopar  a l’Hermandad de Pescadores.

 

Resumint: Poca pluja, bona temperatura, Go-Pro’s a tutiplen, un dron que ens seguia, el seu propietari que es parava, montava i després ens adelantava. Hi havia gent que li va agradar de l’edició passada el port de la Pierre de Saint Martin i … el van voler repetir.

 

Paissatges nevats i verds, i sobre tot, el millor: la Companyia.

Agur

 

Galeria Fotogràfica

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.