Un cap de setmana de “Lechazo” amb sorpresa Off Road

Un cap de setmana de “Lechazo” amb sorpresa Off Road

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí.

 

I per fi!!! Un cap de setmana llarg, de moto, amb els meus amics i farcit de moments genials.

 

El dia 11 ja ens vam trobar per compartir un esmorzar a Cambrils. Allà ja vam començar a planificar la jornada i a escalfar motors per un cap de setmana gastronòmic.

 

La ruta prometia quilòmetres…. Des de Cambril ve manar cap a Alcañiz, Calanda, Molina de Aragon per fer una parada a Sigüenza.

 

Amb bona temperatura i bon ritme, els 10 participants ens anàvem apropant al Lagar de Isilla. Vam arribar a la tarda, per poder descansar una mica i preparar-nos pel sopar.

El sopar va estar fantàstic: bona cuina,  moltes risses i ben regat amb els seus vins…

I apa, a descansar que demà sortim de ruta.

 

 

Dissabte, després d’esmorzar, sortim cap a la Laguna Negra. L’accés està tancant per arribar fins allà per la qual cosa, vam continuar conduint les nostres BMWs.

 

Un seguit de carreteres que…. SORPRESA!!!!!!… ens va portar a sortir-nos d’elles per fer un tram de off-road. Aquests GPS ens juguen males passades!!!!

 

 

Però ben us asseguro que aquesta colla d’amics van encarar el nou “asfalt” amb molt bon rotllo.

 

I hem de felicitat al nostre nou soci, Josep Lluis Giménez pel seu nivell de conducció sobre terra i per al bon rotllo que ens va donar a tots!!

El tram de terra va ser de 25 quilòmetres, que tots vam encarar amb positivisme i com no, gaudint-lo.

 

 

I quin va ser el nostre premi?? L’arribada al Lagar de Isilla, treure’ns els vestits de moto i arribar al restaurant per degustar el Lechazo.

 

Tot estava boníssim i l’estrella aquí la teniu

 

A les 6 de la tarda encara estàvem entaulats. Dinar llarg, pausat, xerrant i rememorant els moments viscuts a la ruta matinal.

 

A la nit… de gana no vam tenir… i al dia següent, ruta cap a Catalunya passant per Cariñena, Belchite… per arribar a Pinell de Brai on uns quants vam dinar plegats.

 

Tantes coses per recordar i tantes per explicar!! Ha estat fantàstic organitzar aquesta ruta pels meus amics i jo m’ho he passat molt bé. I, per no oblidar tot el que hem viscut, l’Alfredo ens ha preparat un vídeo amb el recull d’aquest cap de setmana.

Gràcies a tots i fins ben aviat.

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.