Un Arròs al Delta amb 60 amics

Un Arròs al Delta amb 60 amics

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí,

 

Algú creu en miracles? Doncs nosaltres, l’Alfredo, Antoni, Joan i Quim ARA SÍ. El que havia de ser un dissabte turmentós, amb alt risc de riuades i mal temps es va convertir en un dia mixta: un matí assolejat, ennuvolat, quatre gotes, fresquet, calorós i a la tarda, una tornada a casa en molts casos mullats.

Ara fa quasi divuit mesos que vam començar a gestar aquesta ruta, gaudint de la preparació de fer-la vàries vegades i de pensar com compartir-la amb els nostres amics. La teníem preparada pel 2020, però la pandèmia ens va fer posposar-la. Però no vam defallir. Tots els Caps de Ruta continuàvem il·lusionats i ja pensàvem en el 2021.

 

 

I la il·lusió va anar creixent veient com dia a dia les inscripcions anàvem pujant, i pujant fins a arribar a aquests 59 participants amb 35 motos, una xifra que ens va fer replantejar-lo tot. Vam organitzar tres grups de motos, liderats per Alfredo, Quim i Joan que s’encarregarien de portar als amics a Riumar. Ben aviat, però ben aviat (en molts casos a les 7.00 h) , els grups s’anaven trobant per arribar a les vinyes del Penedès, passar a les muntanyes de Prades cap al riu Ebre i arribar als arrossars del Delta.

 

Voleu veure el que hem viscut?? l’Antoni ha tornat a preparar un video increible.

 

 

Els tres grups ja estaven preparats per fer la ruta que ens ha portat a Prades i després cap a Flix.

 

 

Des d’allà a fer el pas de barca de Miravet amb un munt de motos !!!

 

 

Hi ha hagut un parell de trams de motoGP: Des de la sortida d’Alcover fins a Prades i des de la sortida d’Ascó fins a agafar l’N-420. Alguns dels nostres socis han gaudit, amb seny i prudència de trams de revolts i ben asfaltats.

Després d’aquest matí motard, ens hem trobat tots al restaurant Casa Nuri a Riumar.

 

Allà ens esperava una colla de socis que han fet un passeig pel Delta en vaixell.

 

Ara sí, tots a dinar i a degustar aquest Arròs al Delta a Casa Nuri. En un saló solament per nosaltres hem xerrat, rigut i gaudit de totes les experiències viscudes.

 

 

 

A més a més hem donat la benvinguda a en Javi, en Jordi, en Toni i en Sam.

 

 

Ha estat la primera experiència com a Caps de Ruta de tots nosaltres. Una primera vivència compartida amb els nostres amics. Que us hem de dir!!! Un munt de motos, un munt d’alegries, un munt de socis/es, i un munt de feina de la qual ens sentim ben satisfets. Hem vist als nostres amics contents, rient, i ens han fet saber que la ruta els ha encantat. Que més podem demanar!!!!

 

Gràcies a tots per fer-nos tan feliços, per voler venir a conèixer el Delta de l’Ebre i per fer, cada dia, més gran el Nostre Club. Us prometem més aventures… per més endavant.

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.