Tunísia 2024: Cap a l’Àfrica vam anar

Tunísia 2024: Cap a l’Àfrica vam anar

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí.

Enguany hem tornat a l’Àfrica, aquest cop a Tunísia, un lloc que havia estat molt esplendorós però que en aquests moments és un país que està en plena reconstrucció i posada al dia.

 

Hi ha tantes imatges que romandran en les nostres memòries… que les fem paleses en molts vídeos!!!

Els 23 integrants amb 13 motos i 2 cotxes de suport, hem gaudit d’uns paisatges increïbles, a més grans aventures en el desert.

 

Vàrem començar en el nord-est a on fent nit a Susa hem vist la part més turística del país, hem pogut veure diferents runes dels romans i conèixer els costums de llavors.

 

Des d’allí ens hem anat endinsant cap al sud, passant per llacs secs de sal de kilòmetres i kilòmetres fins a arribar al desert a on ens esperaven tempestes de sorra i vent, on les carreteres desapareixen sota les dunes.

 

Tot l’equip hem pogut anar passant amb les nostres BMW’s per sobre de les llengües de dunes superant trams de pistes pedregoses fins a arribar als indrets a on es feien la saga de les guerres de les galàxies, i hem pogut dormir amb Haimes i banyar-nos en una piscina natural d’aigua calenta a 35°.

 

 

Hem conegut pobles a on es guarden els costums troglodites i hem dormit en un hotel en coves condicionades a l’actualitat.

Per problemes amb l’estat de la mar, hem hagut de retardar el viatge 2 dies, això ens ha permès estar 1 dia més a les dunes i gaudir dels quads i un altre dia de descans en un espectacular hotel a Hammamet.

 

El més important és que tothom ho ha passat molt bé sense cap incident remarcable.

 

Gràcies a en Nico i al seu equip per l’excel.lent organització!!! i fins a la pròxima

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.