Sortida Exprés MotoGP

Sortida Exprés MotoGP

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí

 

Quins dissabtes més electritzants hem viscut amb les curses de MotoGP oi?? Però portem uns mesos sense gaudir-les… i vaig pensar, organitzo un Cursa de MotosGP on els pilots i protagonistes som nosaltres?

 

 

Així que, ben d’hora ben d’hora, a les 8 del matí, els 11 socis que participàvem a la sortida ja estàvem a punt per començar, i amb la meravellosa companyia d’una de les nostres amazones, la Wilma!!!!

 

 

Des de la benzina de Repsola a El Bruc, vam sortir direcció Peramola, Comiols i Camarasa, sense parar (amb un reagrupament al final de Peramola, a l’entrada de Tremp.

 

Que us puc dir dels trams de Peramola i Comiols!!!!!!!!!!! l’autèntic MotoGP!!! la colla d’experts pilots s’ha començat a escalfar…. i a escalfar les seves motos que feien una olor de goma calenta, olis i benzina d’impressió. Se sentien els “creck, creck” de la dilatació desl motors i tubs d’escapament.

 

 

Amb l’adrenalina a tot gas, cap a les 10.30 hem arribat a l’Hotel Terradets per esmorzar, que bé ens ho mereixíem!!! I seguim….. des d’allà cap a Camarasa, canya, canya i més canya… un bon troç sense tràfic, tot per nosaltres. Va ser la fi de la Trinitat MotoGP: Peramola, Corniols i Camarasa.

 

Quin matí, quina ruta!! una mitja de 95 km/h i un total de 415 quilòmetres. No està gens malament per un matí de dissabte de MotoGP.

Jo ja espero la següent i, de mentre, gaudiré del video que en Lluis Alcobé ha preparat per recordar aquest especial dia.

 

 

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.