Sortida Exprés Misteriosa

Sortida Exprés Misteriosa

La ruta que hem realitzat avui tenia un nom suggerent: “SORTIDA EXPRÉS MISTERIOSA”.  Primer cal indicar que la paraula “MISTERIOSA” ve donada perquè una gran part del recorregut era nova per la totalitat dels participants, començant per al Cap de Ruta.

 

 

Dit això, la trobada dels inscrits al punt de sortida a el Bruc es realitza amb puntualitat i així a l’hora acordada partim cap a Coll de Nargó, lloc de l’esmorzar.

Tal com enfilem la ruta per la carretera de Calaf, Torà i Sanahuja veiem un cel amenaçador de pluja i baixes temperatures (12-13 graus). Una vegada immersos per als boscos i camps del Solsonès, el grup recorre compacte i amb l’agilitat que ens aporten les nostres màquines BMW’s arribant a la C-14 a l’altura del Museu de la Moto de Bassella.

Creuem el pantà de Rialb per al pont Nou direcció Vilaplana, a on arribem després de vorejar el pantà durant una desena de kilòmetres. Arribem a Peramola i des d’aquí cap a Oliana. Anem aprofitant les aturades de re-agrupament per gaudir de les vistes panoràmiques que la primavera ens ofereix de la comarca de l’Alt Urgell.

A l’hora prevista arribem a l’Hotel Betriu de Coll de Nargó a on gaudim d’un esmorzar de pagès.

 

Mireu la foto que hem fet… de broma… sobre el que no és un dels nostres esmorzars!!!! Ens barallem per parlar i tot son rialles!!!!

Un cop acabat dos dels participants s’acomiaden del grup per motius personals, continuant els sis restants la ruta cap a St. Llorenç de Morunys, Berga i Sallent.

Aquest tram de corbes enllaçades ens fan treballar de valent i cremem les calories de l’esmorzar sense contemplació. A l’arribar a Col de Jou ens trobem una fina capa de boira a on un altre component del grup ens indica que no es troba en condicions físiques de continuar la ruta i decideix acurtar la mateixa per Solsona.

La resta seguim surfejant corbes i corbes fins a Berga. Aquí el dia ja s’ha obert i la temperatura ja és de 18 graus, amb la qual cosa es torna agradable pel camí de tornada a casa.

Abans a Sallent com a punt final de la ruta fem la paradeta per prendre un refrigeri i comentar les anècdotes de la matinal motera.

En resum una sortida que recull la filosofia del nostre Club: sortir a la carretera i gaudir de les nostres màquines, compartir una taula amb bona companyia i arribar a casa pensant en els bons moments compartits, desitjant participar en la propera sortida del calendari.

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.