Sortida Exprés cap al Pirineu

Sortida Exprés cap al Pirineu

I som-hi amb una nova Sortida Exprés. Dissabte 26 de setembre s’aixecat un dia fred (14º a Barcelona) i ventós. Així que prenent les oportunes precaucions per escollir la roba, anem cap al punt de trobada a la benzinera de El Bruc.

A l’hora prevista ens trobem els 8 socis inscrits a la Sortida, això si, amb l’alegria de comptar amb la participació a la primera sortida amb el Club d’un nou soci, en Xavier Arnedo . Cal indicar que se’ns afegeix en Cesc Piella (CCDR), que’ns acompanyarà un tram del recorregut.


Conforme el grup va fent quilòmetres el día es va obrint, quedant un cel clar i luminós. De tota manera a l’alçada de Calaf els indicadors de les nostres màquines indicaven 8º.

Arribats a Sanahuja, en Cesc Piella continua la seva ruta cap al Pirineu i nosaltres ens dirigim direcció Madrona. Als pocs quilòmetres tenim la primera sorpresa, es creua per devant del cap de ruta un cabirol mentres que dues cries pasen pel seu darrera creuant per enmig la filera de motos. Un bon ensurt, que després es recorda com agradable anécdota i que ens fa pensar el respecte que hem de tenir amb la natura.

Pasat el nucli de Madrona, altre cop un cabirol al marge dret de la carretera s’amaga al bosc. Una estona desprès un altre cabirol, aquest cop per el marge esquerra s’escapuleix entre els matolls.

Anem seguint la ruta i arribem al monument conmemoratiu del pas del Tour de France edició 2009 situat al Col de Serra Seca. Aprofitem l’aturada per fer la foto de grup.

Un pocs quilòmetres més endavant arribem al Hostal Cal’Agustí, a ón hem fet l’esmorzar de forquilla i ganivet. Desprès de fer la tertulia corresponent sobre les anécdotes del recorregut, reemprenem la ruta direcció St. Llorenç de Morunys i Berga. Aquestes hores del dia, el sol domina el paissatge
i el vent a encalmat, ja disposem d’una temperatura ideal (17º) per circular amb les nostres motos.


Així tot el grup arriba fins a Sallent, a ón fem la darrera parada técnica abans de continuar cadascú al seu destí.

Resumint un gran dia per la práctica de la nostra afició, gaudint de bona companyía, bon menjar, situacions per recordar i un munt de kilometres fets.

Fins la propera. I compto amb tots vosaltres.

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.