Sortida Exprés cap a Olot

Sortida Exprés cap a Olot

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí.

Han estat sis mesos sense gaudir d’una ruta del club. Sis mesos on la pandèmia ha estat protagonista de les nostres vides i del nostre lleure. Però ara SI, això comença a rutllar i estem esperançats en com encarem el segon trimestre d’aquest 2021.

L’esperança i la il·lusió em porten a organitzar rutes. Quina alegria tornar a penjar arxius GPS, esperar l’arribada dels meus amics, cercar carreteres increïbles i donar suport als restaurants catalans!!!

I amb tota l’alegria, la Mon i jo ens hem pujat a la nostra GS i ANEMMMMMMMMMM!!

 

A les 9 hem sortit ben puntuals del Restaurant les Quatre Carreteres on en Lluis s’ha trobat amb uns amics que han flipat amb tot el que fem al Club i que …. igual s’afegueixen a la nostra família.

 

I som-hi! En Sergi, en Toni, en Lluís, la Mon i jo hem començat el matí fresquets, amb boira. La ruta ens ha portat cap a Vic per a després, endinsar-nos al Lluçanès amb un dia de primavera ben clar, espatarrant!!!

 

I sabeu una cosa?, teníem un bon plante de GSs: la 750 del Toni, la 850 del Lluís, la 1200 del Sergi i la meva 1250. En Sergi i en Lluís s’han intercanviat les motos. Una forma més de passar una estona gaudint.

 

Rutejantrutejant hem arribat a Vidrà per continuar cap a Les Presses.

 

Des d’allà a fer una descoberta, l’Hostal Els Ossos a Sant Cristòfol de les Fonts. Un esmorzar de forquilla amb botifarra de perol i algun desganat que ha demanat ous ferrats amb cansalada.

 

 

Allà ens esperava una sorpresa: en Tintín, el nostre soci i amic ens ha vingut a veure. Una gran estona de xerrades després de tant de temps sense veure’ns. En Tintín té un munt de rutes a la butxaca òssia que ….. segur ens sorprendrà amb alguna de les seves.

Després d’esmorzar hem anat cap a Ripoll. Quina carretera!!! Hem flipat!!!!

Bé, ha estat genial tornar a sentir els motors de les motos, xerrar amb amics i tornar a pensar en la següent!!! Fins aviat

 

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.