Sortida Exprés cap a Ca la Trini

Sortida Exprés cap a Ca la Trini

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí.

 

Que fantàstiques són les retrobades!!! I que genial tornar a veure als amics!!! Ja estem reprenent el nostre ritme habitual de rutes, i aquesta Sortida Exprés ha omplert de quilòmetres un matí de dissabte.

 

Els 17 amics motards, puntualment a les 8.30 del matí, hem sortit de Mataró. Després de tota la calor de la setmana el dia estava més fresc…. Al menys a primera hora.

 

Havien moltes ganes de rutejar plegats, de desempolsar les nostres BMWs i de fer-les tornar a la normalitat. Així que, hem anat cap a Dosrius, a gaudir d’aquesta carretera plena de revolts.

 

Després el grup ha anat cap a Arbúcies per agafar l’eix transversal. Hem arribat a Amer i posteriorment a Bonmatí.

 

El final de la ruta pre-esmorzar ens ha portat a Girona, a casa del nostre recent soci i amic Josep Berenguer.

 

 

En Josep regenta amb la seva dona el restaurant Ca la Trini, conegut a la zona per seus meravellosos esmorzars de forquilla. I quin esmorzar!!! En Josep ens ha preparat de tot: truites de patata i bacallà, “callos”, peus de porc guisats, fetge a la planxa amb seva, …. Òssia que, més que un esmorzar semblava un bon tiberi!!

 

Un altre nou soci ens ha acompanyat, en Jose, que amb en Ferran el seu amic, han pogut conèixer a una bona colla de socis. Desitjo que hàgeu gaudit de la ruta!!!

 

 

 

Aquest esmorzar ha estat llaaaaaaaarrrrrrgggggggggg. Teníem tantes de ganes de xerrar que passava el temps volant.

 

 

Però, hem de tornar. Hem fet dos grups, el primer ha anat cap a Tossa i Lloret i el segon cap a Sant Feliu per fer les corbes de la costa.

I tots hem arribat a casa, acalorats però amb un gran somriure en rememorar el que hem viscut avui. Gràcies a tots per acompanyar-me i gràcies a en Josep per acollir-nos a casa seva

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.