Sortida Exprès cap a Cambrils del Pirineu

Sortida Exprès cap a Cambrils del Pirineu

Per accedir a la galería fotográfica cliqueu aquí.


Aquests dissabtes de ruta matinal en moto són GENIALS!!! Podem gaudir de la conducció amb altres socis, d’un bon esmorzar, de la conversa i després cap a casa a dinar amb la família.

Hem sortit des de la benzinera de El Bruc. Els set participants ens hem aixecat aviat per trobar-nos a les 8.45Les sortides al febrer poden tenir de tot: fred, calor, aigua, pluja, vent… i com no boira. En aquesta Exprés ens hem saltat quasi tot.. excepte la boira que ens ha acompanyat una bona estona abans d’esmorzar.

Amb una temperatura mínima de 4ºC hem rutejat des de El Bruc cap a Igualada, Copons, Calaf, Torà, Biosca, Sanahuja, i Cambrils del Pirineu. Així que, una mica de fresca, per acabar el matí amb un bon sol.A Cambrils del Pirineu ens hem aturat a Ca l’Agustí per compartir un bon esmorzar de forquilla: Botifarres blanca i negra, fesolets, cigrons i patates fregides i alguna truita, tot el que necessitàvem per entrar en calor.

I des d’allà, cap a Sant Llorenç de Morunys, Berga, i una última parada per una cerveseta al Lleó de Sallent.


Mireu el vídeo que en Lluis Alcobé ha preparat de la nostra aventura matinal. Frisant!!!!!!!!!Ha estat fantàstic compartir amb vosaltres aquest matí i ja espero poder organitzar la següent ben aviat!

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.