Segona edició de la Ruta del Silenci

Segona edició de la Ruta del Silenci

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí.

I SÍ!!!!!! Ja l’hem fet per segon cop! I espero que tots l’hàgiu gaudit tant com jo.

El dissabte 10 de juny ens vam trobar a Reus al restaurant Les Ànimes, i vam fer el cafè abans de la sortida. Moments de trobada i de donar els detalls del dia

Vam sortir en direcció a l’Hospitalet de l’Infant on vam agafar la C44 cap a Mora d’Ebre, després Benissanet, Miravet, Pinell de Brai i baixar seguint el curs del riu Ebre fins a Santa Bàrbara amb parada a esmorzar al Pla de la Galera.

 

En reprendre la ruta vam passar pel pantà d’Ulldecona per després travessar els Ports de Beseit, i aquí ens vam trobar un cartell dient que la carretera estava tallada per obres, una estona de dubtes per decidir cap on seguíem i vam continuar, resultat carretera acabada d’asfaltar on només faltava pintar.

Vam passar per Morella, posteriorment ja directes a Cantavieja on vam arribar que just començava a ploure, a l’hotel Spa Balfagón hi teníem el dinar.

 

La tarda va ser lliure per passejar pel poble,


Diumenge al matí vam sortir a fer «The Silent Route», ja la pots haver fet diverses vegades, però cada cop t’enamora més amb traçat i un paisatge espectacular. Vam parar al monument per fer la foto de grup

i enganxar adhesius del club als llocs destinats a deixar constància de la visita.

 

Després vam seguir cap al pantà de Calanda i vam fer una parada de descans i cafè al Mas de Las Matas. Seguidament, cap a Rasquera passant per La Valljunquera, Vallderoures i Horta de Sant Joan.

 

Aquest darrer tram bastant amenaçat per la pluja, que finalment no va arribar.

 

Amb un bon dinar vam donar per acabada la ruta.  Gràcies a tots els que m’heu acompanyat i ho heu fet possible!!

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.