Pel Lluçanés cap a la Companyia Cervesera del Montseny

Pel Lluçanés cap a la Companyia Cervesera del Montseny

Per accedir a la galería fotográfica cliqueu aquí

D’ençà que la Dolors i jo ens vam incorporar al BMW Motorrad Club Catalunya tot el que hem viscut ha estat fantàstic. Rutes increïbles, sopars i dinars plens de rises, aventures i sobretot, conèixer a una colla d’amics amb qui compartir la nostra afició per les BMWs.

 

I vaig pensar, si els Caps de Ruta organitzen activitats per què nosaltres les gaudim… per què no fer el mateix? Així que, em vaig estrenar com a Cap de Ruta amb una sortida ben diferent.

 

A les 8.30 els meus amics ja estàvem preparats a Tona per començar a rutejar i fer una volta pel Lluçanés. I quina matinada ben fresca!!! A 4ºC però res ens atura!!!! A més a més, vam donar la benvinguda a en Salva i la Núria que ens vam venir a conèixer. Desitgem que hagin gaudit de la ruta com ho hem fet tots.

 

I xino-xano, amb paradeta per recuperar forces,

 

 

arribem a la Companyia Cervesera del Montseny.  Allà ens esperàvem amb un segon esmorzar, amb embotits de la zona i com no, cervesa del Montseny.

 

 

Totes les explicacions que ens vam donar anaven regades de diverses cerveses. Molts dels meus amics no coneixien tota la varietat que hi ha: estiu, laguer, suaus, fortes….. tot un ventall de noves coneixences.

 

Molts i molts moments per xerrar i… gaudir del Food Truck que ens van posar.

 

Quin record tindré de la meva primera ruta!! Quines imatges de felicitat dels meus amics!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I ara… després d’aquesta gran experiència, segur que una altra ruta es gestarà. Gràcies a tots per acompanyar-me i fins ben aviat!!!

 

 

 

 

 

 

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.