Paelleta i molts i molts revolts

Paelleta i molts i molts revolts

Quina il.lusió em feia organitzar una ruta amb els meus amics del BMW Motorrad Club Catalunya!!!!!!!!!!!!! I quina responsabilitat portar 23 motos darrera.

Doncs sí, el passat 1 de desembre 35 socis i amics ens vem trobar ben aviat per gaudir d’un dissabte en moto. Una jornada plena de diferentes paissatges, temperatures i vistes. El nostre soci Antoni Toré ha tornat a preparar un video ES-PEC-TA-CU-LAR de la jornada. No us el perdeu!!!!!!!

 

 

A les 9 del mati, ben puntuals, vem sortir d’aprop de Mataró per endinsar-nos cap el coll de Parpers, a una temperatura de 8ºC.

A bon ritme i amb el grup cohesionat vem arribar a la zona del Montseny. Allà vem gaudir d’un paissatge increible: boira baixa que omplia la vall al descens des de Collfornic.  Anàvem ben abrigats pero els 2.5ºC que marcavèn els indicadors de les nostres motos ho diu tot.

 

Des d d’allà, xino-xano, cap a Viladrau, Arbúcies per arribar a Hostalric. I som-hi a canviar de paissatge. Qui no ha fet la carretera de Tossa de Mar a Sant Feliu no ha tingut el seu bateig en moto!!!!!!!!!! I nosaltres la vem fer d’anada i tornada. Com canvia la vista oi?? D’anada aquells revolts increibles i les caletes precioses i de tornada la vista de Tossa de Mar.

 

Revolts, carreteres perfectes, amics gaudint i un temps fantastic.

i Tossa de Mar al fons. Per no oblidar!!!!!!!!!!

Que més podiem demanar???  Siiiiiiiii, demanàvem una paelleta vora el mar, amb solet i bon àpat. I alla vem arribar, al Restaurant Banys Lluis, per afegir-nos a altres amics que ja ens esperàvem per degustar els arrossos!!!!!!!!!!!

Ha estat un dissabte increible, hem tingut tot el que jo posaria en una safata per oferir als meus amics: revolts, bones carreteres, diferents paissatges, bon àpat, sol, núvols i alegria, molta alegria. Noves generacions ens van acompanyar, amb la rauja i l’entusiasme de compartir un dissabte en moto.

 

Gràcies a tots per compartir amb mi aquesta ruta… i espero trobar-vos ben aviat a la meva propera que tindrà lloc a …….. estigueu ben pendents del web que en breu apareixerà.

 

Galeria fotográfica

 

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.