Motauros 2020

Motauros 2020

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí.

L’aventura és l’aventura i quina aventura!!!!!!!!!!! La concentració de Motauros és una clàssica al calendari d’hivern i, es clar, no ens la podiem perdre.

Aixi que, amb 5 amics, vem recorrer les carreteres espanyoles per arribar a Valladolid.

El divendres ja vem començar a rodar plegats. Vem tenir molta sort amb el temps!!!

Núvols, fresqueta pero sense pluja ni neu, que és ben normal en aquestes dates. Però no perdiem la gana.

Per alguns era la seva primera experiéncia participant en un event com aquest.

Després d’una ruta de 800 quilòmetres vem arribar a Valladolid a on teniem l’hotel. Una vegada allá, dutxa, passeig i picoteo pel centre.

Motauros ja té 20 anys, i Tordesillas acull a un munt de motos, motoristes, llocs per dinar… Així que, dissabte al matí, cap a Tordesillas a donar una volta i veure l’ambient.

Un matí coneixent altres clubs, motards, i “gaudir” del fred i d’una mica de pluja. I com no, anem a fer l’aperitiu

Davant del fred, a carregar…. calories. Un bon dinar al restaurant El Torreon, amb morcilla, xoriço, carpatxo, “chuletón” amb patates fregides i amanida i un bon pastís de pasta de full amb crema i nata.  Un gran moment per xerrar i riure a tope de tot el que hem vist.

Havent dinat, a la tarda, com mana la tradició, a fer la volta per la plaça major de Tordesillas, a on estan totes les motos. Mireu les cares de satisfacció dels meus amics!!!

I desprès, tornem a Valladolid, aquesta vegada amb una mica de pluja. Però era un trajecte curt i aviat hem estat a l’hotel. Per la nit, una volta per Valladolid i un bon fi de festa. Uns “carajillos” cremats inoblidables i mireu quin gin-tonic, quins colors… i estava bonissim.

Diumenge al matí, ben d’hora ben d’hora, cap a Catalunya. Un munt de quilòmetres per arribar a casa, i pensant que…. tornarem!!!!!!!!!!!

Gràcies amics per acompanyar-me i, ens veiem ben aviat

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.