Molt més d’una Paelleta a Sitges

Molt més d’una Paelleta a Sitges

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí.

 

Quin debut!! Quin debut he tingut!!! Que feliç estic que tots els participants hagin gaudit d’aquesta ruta. Tenia un cuquet a l’estómac, un patiment perquè no plogués, que tot anés bé… i ara, el que tinc és molta satisfacció d’haver fet feliços a una colla d’amics.

 

La incertesa d’una ruta l’abril.. per allò de “Por Abril aguas mil” es va esvair al matí. Sol, bona temperatura i moltes ganes de moto. A les 9.00 vam sortit de la benzinera de El Bruc per començar a rutejar, una ruta de 152 km on van haver dues parades: El Mirador de Forès (10:15 h aprox.), parada per esmorzar, prendre cafè, fotos,etc. i el Pantà de Foix (12:15 h aprox.)

Ens hem endinsat per carreteretes estretes, amb molts de revolts per arribar a Fortés.

 

 

Allà hem esmorzat. Les vistes des del Mirador són espectaculars

 

 

Amb les planxes plenes.. teníem més benzina per cremar!!!

 

 

I llavors, som-hi cap a Sitges, seguint la ruta marcada… amb algun retoc a causa del Rallye que s’organitzava per la zona.

La carretera que envolta el Pantà de Foix és una passada. Ferm en perfecte estat, vistes espectaculars i bon ritme. Allà, al Pantà hem fet una aturada per gaudir del paisatge i fer-nos unes fotos.

 

 

Bé… en tenim de tot oi?

 

Doncs, ja quedava la última aturada, a Sitges, al Restaurant Pic_Nic. Allà ens esperava una recepció gentilesa de 9BOX Motorcycles, concessionari de Wunderlich. Gràcies, amics pel vostre suport!!

 

Han estat moments per comentar la ruta, començar a gaudir de les temperatures de la costa per després, anar a dinar:

Daus de tonyina en escabetx
Encenalls de pernil ibèric amb pa de coca vidre
Amanida de llagostins
Vieires al forn
Musclos a la marinera
Cruixent de favetes amb botifarra

I com a plat principal,
Arròs de popets i carxofes

Tot ben regat amb vins i cava.

 

 

I quedava una sorpresa final… 9BOX Motorcycles _Wunderlich va sortejar un val descompte de 50 € entre els participants. L’Albert Calbet segur que ja està fent el llistat de desitjos

 

Voleu més??? Doncs 9BOX Motorcycles _Wunderlich ens fa una promoció especial a tots els socis durant el mes de maig: un 5% de descompte presentant el carnet del club.

Ha estat un dia genial, un dia que hem donat la benvinguda a la Mireia, una nova motard que s’afegeix al grup de noies que condueixen la seva BMW. Benvinguda Mireia, per un munt de rutes plegats!!

 

Ha estat un dia molt entranyable, un “estreno” amb els meus amics.

 

Gràcies a tots per venir i la següent serà…..

 

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.