Mar i Muntanya electritzant!!

Mar i Muntanya electritzant!!

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí.

Quin “debú”, quin dissabte i quina colla d’amics!!!!! El millor debú que podía tenir la meva nova GS Adventure HP.

Em vaig estrenar con a Road Leader amb la ruta Mar i Muntanya. Una ruta de dissabte, entretinguda, per gaudir de la moto, de carreteres increibles i de 46 amics!!!!!!!!!

A les 9.00 ens vem trobar a la benzinera de Tordera. Quina patxoca veure 27 motos preparades per començar la marxa. Osia que, a les 9.30 vem començar a rodar.

Vaig portar als meus amics per indrets tradicionals de la provincia de Girona: Blanes, Lloret, Tossa de Mar… i com no, l’emblemàtica carretera de Tossa a Sant Feliu.

I quina seria la nostra sorpresa al veure que… una petitona…. conduida per un gran motard, ens adelantava. Era en Ramon Padrosa amb la seva “rojilla”.

Aquí, ens hem “deixat anar” i cadascú ha fet la ruta al seu aire fins al Mirador. Allà, quasi no cabiem al aparcament.

I ha estat el moment de donar la benvinguda a quatre nous socis: En Marc i la Pepi i en Tino i la Laura. Us desitjem molts i molts quilòmetres d’aventura!!

I desprès …. cap a la sorpresa del dia…. Una visita a la Festa de la Cervesa a Platja d’Aro. Una parada genial per reposar forces.

A les 11.30, hem tornat a les nostres motos per continuar la ruta. Aquesta vegada hem deixat la costa per endinsar-nos a la zona de les Gavarres, cap a la Bisbal i Cassà de la Selva. Carreteres estretes, asfalt increíble i bon ritme.

I, finalmente, hem arribat a Bonmatí, al meu poble, per degustar el Menú Degustació que el Restaurant Duc de l’Obac ens va preparar. Quin dinar!!!

En resum, vora 200 quilòmetres per carreteres gironines, Mar i Muntanya, bon temps, 46 amics i … el més frizant… 27 motos que jo veia pel meu retrovisor i….. el més electritzant, quin bon rotllo!!!!

Tan la Laura com jo hem gaudit molt en la preparació d’aquest dia. I el que més agraïm es la vostra companyia i l’alegria que ens heu transmes!!

I ara… a preparar el 2020. Fins aviat amics!

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.