Mar i Muntanya 1 – Tempesta 0

Mar i Muntanya 1 – Tempesta 0

Després de l’experiència de la meva primera ruta amb el BMW Motorrad Club Catalunya he hagut d’esperar dos anys per repetir-la. Però sí!!!!!!!!!!! la vam tornar a gaudir.

 

Ni les amenaces de tempesta ens van aturar. Mar i Muntanya 1 – Tempesta 0!!!

El dissabte ens trobem a Hostalric, sota un cel amenaçador de pluja però amb moltes ganes de fer corbes.

 

Sortim puntuals endinsant-nos a les Guilleries direcció Sant Hilari Sacalm. La nostra ruta ens ha anat portant cap a Anglès, paral·lels a la riera d’Osor per arribar a Bonmatí a fer un petit esmorzar, que ens ho mereixem.

 

A partir d’aquí, amb les nostres BMW, enfilem cap a terra de volcans, Olot, fruint d’un altre entorn mític: la Fageda d’en Jordà, per acabar arribant a tocar de l’estany de Banyoles.

Ara sí. Toca posar-nos en direcció al nostre destí final, l’Escala, però aprofitem per fer algunes corbes més. Arribar-hi directe no tindria gràcia.

Després de diverses carreteres i trencants, arribem a Sant Pere Pescador. Per la “carretera dels càmpings” ens anem acostant cada cop més a l’Escala, però abans fem una parada no prevista a Sant Martí d’Empúries per contemplar per primera vegada el mar, amb Roses i el cap de creus al fons.

Ja veiem el nostre destí final.

 

Travessem el poble de l’Escala i ja tenim la taula a punt, al port esportiu, amb vistes espectaculars de tot el golf de Roses.

Gràcies, amics per compartir aquest dia amb mi. Bon profit i bones curves!

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.