L’Empordà en el seu màxim esplendor

L’Empordà en el seu màxim esplendor

Els caps de semana en moto tenen un carisme especial. Desitges que el lloc sigui fantàstic, que els amics se sentin agust, que el temps t’acompanyi i que els àpats siguin especials. Veritablemente son molts paràmetres a tenir en compte. Pero quan ho organitzes amb il.lussió i poses el cor, l’èxit està guarantit.

La ruta d’Empordà en primavera ha estat el primer cap de semana plegats. 32 socis ens varem aplegar el divendres a l’Hotel Aiguablava de Begur. Tots coneixem l’enclavement, com la cala Aiguablava ens acull amb aquestes vistes tan espectacular.

 

 

El cap de setmana va començar amb un cocktail de benvinguda que ens va oferir l’hotel, seguit del sopar amb aquell paisatge tan entranyable per tots.

Al mati, ben aviat, tots varem obrir les nostres terrasses per …. mirar al cel… i comprovar que el dia seria fantàstic. Cel sense núvols, cap indici de tramontana o garbí i 15ºC.

 

Des de l’hotel les 18 motos ens ven endinsar a l’Empordà, recorrent els camps grocs de colze amb el Canigó que conservava les últimes nevades.

 

Per Vilopriu, Garrigàs, Cistella, Terrades vem arribar a la nostra primera parada: Sant Llorenç de la Muga.

Sant Llorenç de la Muga conserva el caire medieval dels seus carrers i el riu Muga ens va acollir per una passejada per les seves pasarel.les. L’Ajuntament ens va reservar una zona per poder aparcar les nostres BMWs, malgrat esta totalment prohibit.  Tota una atenció de’n Lluis Vila, Alcalde de la localitat.

 

La ruta va continuar per Pont de Molins, Masarac, Espolla, el coll de Banyuls, Cerbere, Port Bou i  Llançà per arribar a dinar a Vila-Sacra.

Desprès de 277 intensos quilòmetres d’aventures tots cap a l’hotel, a disfrutar-lo. I per acabar la jornada, el Sopar de Gala per tots els participants.

 

 

Moments de xerrades, rises, un menú degustació meravellós i moltes més aventures per començar. Gràcies a tots per fer aquesta sortida una de les més emblemàtiques i ja calentem motors pel 2019: 10, 11 i 12 de Maig !!!!!

 

 

 

Galeria Fotogràfica

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.