La Vall Fosca a l’abril

La Vall Fosca a l’abril

Una vegada més, la Vall Fosca ens ha deixat boca-badats!!! Si l’any passat vem tenir neu al Port del Cantó, pluja i no vem poder arribar a la base del telefèric donat la qüantitat de neu que hi havia acumulada a la carretera, aquest any, hem tingut un dia radiant, amb paissatges nevats que ens envoltàven i amb temperatures de 15ºC.

Una matinada fresca sí hem tingut, i bona matinada. Alguns dels 35 participants s’han aixecat abans de les 5 del matí per arribar a les 8 a la benzinera del Bruc, a on estava el primer punt de trobada. Quina joia veure 32 motos juntes, preparades per un dia de moto!!!

Hem convingut partir el grup en dos, així que tots gaudim de diferentes velocitats i ritmes. El primer grup anava darrera meu i el segon darrera de’n Lluis. El grup s’anava reagrupant en els punts de trobada.  I som-hi cap a Ponts, Oliana i.. carai quines carreteres i revolts!!!!!!!!! Molts dels meus amics no coneixien la carretera que porta a Peramola des de Oliana, per una carretera feta per la construcció del pantà de Rialb. Quina passada d’asfalt i paissatge!!!

La ruta era molt entretinguda i molt diferent. I veure 32 motos darrera… una flipada!!!

Diferents indrets ens anavem permetent veure montanyes nevades, prats ben verds, cavalls, vaques i rutejant rutejant hem arribat a la Vall Fosca.

Les carreteres estàven perfectes per rodar en moto, primerament en dos grups, després tots junts i desprès cadascu al seu ritme per gaudir del dia.

Des de la base del telefèric ja hem marxat, xino-xano, gaudint del paissatge cap a La Pobleta de Bellveí, per gaudir dels àpats del restaurant Arturo, el nostre lloc tradicional a la ruta, per menjar el seu formatge tupí, els seus gisats i la famosa tarta tatín. I que bé s’ho van passar en Josep i l’Anna amb la seva moto!!!

Aquesta ruta es molt entranyable per mi i aquest any ha portat moltes bones notícies: en Lluis amb la seva moto que aviat substituirá per la  nova

En David… estrenant la seva GS

Més noves motos amb el Nicolau que ens va presentar la seva GS Adventure, nous socis que s’incorporen a la família i el nostre primer soci junior, en Miquel!!! amb el segell de conducció inconfundible del seu pare. Una nova generació d’amants de les seves motos que ens portarà el seu entusiasme.

Tots hem xalat amb el dia, i jo, com a Road Leader estic molt content d’haver-vos fet feliços una bona estona. Organitzar una ruta sempre es complicat pero quan veig que us porteu be… costa menys!!!

Gràcies a tots per venir, i ja espero l’edició 2020

Galeria fotogràfica

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.