La Serrania de Cuenca per Las Majadas

La Serrania de Cuenca per Las Majadas

Alguns dels participants a la serra de Gudar vem continuar rodant plegats el dilluns 24 de setembre. Novament, un dia impecable: 18º i sol. Se’m va ocorrer explorar una zona entre Cuenca i Terol. Desprès d’esmorçar, en Llorenç i la Carme, en Nicolas, en Juli, en Jordi i nosaltres vem sortir cap a Ejea de Albarracín a on ven fer un cafetó per continuar cap a Las Majadas.

 

 

De camí, ens vem apropar al neixement del riu Tajo, a veure el rajolí d’aigua que desprès s’esdevé un gran riu.

 

Sortint d’aquest indret, ens vem anar cap a Las Majadas, una carretera de 24 quilòmetres, estreta, envoltada de pins i alzines.

 

Hem fet moltes parades donat que el paissatge mereix una aturada per gaudir-lo i fer fotos. Ja acabades Las Majadas varem anar cap a Peralejos de las Truchas.

 

Teniem reserva de un “caldero” al restaurant Hostal del Lago, pero a l’arribar de caldero res de res. Us ho aseguro, tot el que us digui es poc: adeu caldero, adeu dinar cassolà, adeu de tot… pero teniem a en Torrente. En Julio “alias Torrente” ens va atendre, sense parar de xerrar, vestit destraladament, ficant-se amb els veïns i tardant més de 2 hores per dinar. Pero no paràvem de riure, cada vegada que en “Torrente” obria la boca ens petàvem de riure!!!!!!!!!!

 

Es a dir, dinar escas….. i cap a la Serrania de Cuenta per arribar a Albarracín a on esperava la Marisa de l’Hotel Albarrán, un hotelet encantador al costat del centre.

Per la nit, bon pernilet i formatge a Albarracín i molts acudits per tancar una jornada épica.

Al mati seguent, ruta fins a casa!!!!!!!!! Espero que hagueu gaudit molt i, Torrente ens espera a Peralejos de las Truchas.

 

Galeria Fotogràfica

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.