I més i més: Empordanet de Clàssiques

I més i més: Empordanet de Clàssiques

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí.

Quin grup de clàssiques més guai hem fet!! Una colla d’amics que trèiem les nostres preciositats a passejar!!!

I aquesta vegada, sortida per a BMW clàssiques i oberta a la resta de socis:

21 motards amb 19 motos, de les quals 8 eren clàssiques.

 

 

Ens vam trobar el dissabte a la Benzinera de Quart … fem un petit Brífing i a gaudir d’una sortida tranquil·la de Clàssiques amb amics del BMW Motorrad Club de Catalunya.

El dia es va presentar amb el fred típica del final de tardor, l’asfalt en la primera etapa fins al Santuari dels Àngels estava moll, però adequant la velocitat vam gaudir de les corbes enllaçades fins al cim de les Gavarres.

 

 

Al Santuari dels Àngels era obligat fer una parada i contemplar les imponents vistes al Baix i Alt Empordà. El dia net ens permetia veure des de Cap Norfeu , la badia de Roses, Les Medes i el Montseny i les Guilleries, tot un espectacle.

Seguidament, vam continuar ruta cap a Monells passat pel Poblet de Madramanya. A Madremanya , Poblet d’encant medieval, la Marta del Restaurant Roure Blanc ens esperava per delectar-nos amb un esmorzar de Forquilla de categoria.

 


Després del dinar, vam enfilar cap al cor de l’Empordanet, passat per carreteres estretes i gens transitades totalment desconegudes pels meus amics del Moto Club. Pobles amb encant que vam creuar com Corçà, CasadevellsMatajudaïca, Ullastret, Palau-Sator, Fonclarà, Fontanilles, Gualta per enviar cap a LEstartit on havíem de fer-nos una foto de tots els participants el Molinet davant per davant de les Illes Medes.

La tercera i darrera etapa ens havia de portar des del Baix Empordà, passant per Verges, Les Olives, Bàscara, per entrar a la comarca del Pla d’Estany . Carreteres netes i amb corbes encadenades fins al Pla de Martís, per arribar a Banyoles i el seu estany. El final de la ruta va ser fer una volta a l’Estany per parar al restaurant del Club Natació Banyoles, on la Lourdes del restaurant Vora Estany ja ens esperava amb la taula parada per dinar que vam compartir durant tota la tarda de dissabte, per fer-nos una foto de grup genial!

Al final va ser una ruta de 125 quilòmetres

Les nostres Clàssiques, les grans protagonistes i els seus riders, socis del Nostre Club..

Gràcies a tots i fins a la propera ruta de clàssiques per les comarques gironines,,,, La Ruta Volcànica de Clàssiques la propera primavera del 2024.

 

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.