I l’aventura és l’aventura: Serra de Gudar

I l’aventura és l’aventura: Serra de Gudar

La primera vegada que l’Aurea i jo varem arribar al Palacio de Ivan Tarin a Monteagudo del Castillo, era hivern, concretament el pont del 6 al 8 i NEVAVA!!!!

Pero la calurosa acollida, el menjar excellent i els seus vins de collita propia ens van calentar desseguida. Per això vaig pensar, tinc de portar aquí als meus amics, compartir aquest lloc, preparar una ruta per la zona i gaudir de paissatges i gastronomía.

Així que, som-hi, els 11 participants de la ruta Serra de Gudar vem començar a rodar amb les nostres BMWs el mateix divendres. Desprès de dinar plegats aprop de Tarragona ens vem endinsar per carreteres tarragonines, cap a Vandellós, Horta de Sant Joan, Morella, Cantavieja i Mirabel a on vem fer una paradeta per un café i visitar el poble. Des d’allà corbes i corbes fins arribar a Monteagudo del Castillo aprop de les 20.00. Per començar el cap de setmana no estava gens malament!!!!

 

Allà, la Pilar i en Chema ens van rebre al seu Hotel Palacio de Ivan Tarin i per sopar, amanides amb vegetals acabats de collir (quins cogollos!!!!)  i un peixet ben suau, tot ben regat amb els seus vins!!!!!!!!!

El dissabte, puntualment a les 9.15 tots estàvem preparats per un dia que prometia bon temps, bones carreteres i paissatges d’emsomni. Jo amb en Cesc i en Joan vaig fer la ruta un parell de setmanes abans… i…. no hi havia cap carretera tallada. Però quina seria la nostra sorpresa quan, una de les carreteres que més il.lussió ens feia fer, la que ens aproximava a Valdelinares, estava barrada. Però, … el grup comptava amb una nova incorporació, en Jordi Gaspar, un especialista off-road que ràpidament es fa oferir a veure quin tram hi havia amb sorra.

 

En 5 min ja estava de tornada: solament 500 m de sorra i desprès carretera asfaltada i paissatge espectacular. Doncs som-hi!!! GS, RT, GT i R cap a l’aventura!!!!!!

 

Una primera parada ens va portar a les pistes d’esquí de Valdelinares. Es una estació petita però l’entorn mereix una aturada.

 

 

I, des d’allà, aturada al poble més alt d’Espanya a on ens van donar un diploma acreditatiu

 

Sortint de Valdelinares vem anar cap a Puertomindalgo, Toga i el pantà de Pueba de Arenoso. La veritat es que estàvem arribant a temperaturas aprop dels 30º per la qual cosa, per que no donar-nos un banyet al riu?

 

I novament, rodant i rodant per terres aragoneses per arribar al lloc de dinar, a la Masia La Torre. Una troballa amagada enmig d’una vall. Bon dinar, amb una “cazuelita de ternasco de Aragón” per no oblidar.

 

Com tots voliem fer una paradeta a Terol per veure el Torico, vem conduir fins allà per prendre un café a la plaça.

Amb temperaturas altes per l’època de l’any, sense vent ni pluja, la tarda prometia. Ruta llarga fins arribar a l’hotel per gaudir d’un sopar sorprenent. Amanides de collita propia i…… carns a la llosa. Però no qualsevol carn, ternera ANGUS i secret ibèric. ES-PEC-TA-CU-LAR. Tots vem quedar esparberats de la qualitat de la carn, verdures i postres. I desprès, una passejada pel poble per fer una miqueta d’esport.

 

 

Ha estat un cap de setmana ple d’aventures: omplir un diposit amb Diesel i buidar-lo per seguir la marxa, carreteres tallades per obres…, banys a l’aigua gelada del riu i, de veritat, molt bon ambient i moltes rises. Gràcies a tots per compartir amb mi i amb l’Aurea aquest cap de setmana.

M’ha fet molta il.lussio preparar-lo amb tot el carinyo i espero que vosaltres també hagueu gaudit de tot.

 

 

Galeria Fotogràfica

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.