I.. ens hem tornat a Caragolar!!!!!!!!!!!!

I.. ens hem tornat a Caragolar!!!!!!!!!!!!

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aqui.

 

Dissabte 13, d’abril 2024. Avui és el dia de la 3a edició de la femcargolada i el temps ens acompanya, farà molt bon temps. Fa dies que he preparat aquesta ruta i estic un pel nerviós perquè vull que tot surti perfecte.

Ens trobem tots en el Bufet d’Altafulla per esmorzar plegats i com a punt de sortida de la nostra ruta.

 

Tots han arribat a l’hora i a tres quarts de deu el primer grup i ja es prepara per sortir.

Aquest any tenim rècord de participants, 73 socis no s’han volgut perdre la ruta i per aquest motiu l’hi he demanat al meu amic Dani, que porti una part de les motos per no ser un grup tan nombrós a la carretera.

La ruta és curta, 136 km per carreteres de diferents paviments i algunes més revirades que altres. A la meitat del recorregut, en l’Espluga de Francolí, tenim una aturada per reagrupar-nos.

A dos quarts d’una arribem al nostre destí, la finca del Celler del Castell del Remei, on dinarem i farem un parell d’activitats més.

 

La primera activitat prevista és una visita guiada al Celler, on ens expliquen la història de la finca, el celler i a la família propietària i després veurem tot el procés de producció tot molt interessant. Acabem la visita en la sala d’exposició amb un tast de 3 vins, tots boníssims.

 

 

La segona activitat prevista, també es realitza a la sala d’exposició. Hem preparat amb l’ajuda e Moto 2 Lleida una “showroom” de la F900GS, última novetat de la marca bàvara, on després de veure un vídeo-presentació del nou model, el Robert, comercial de Moto 2 Lleida i jo mateix, hem explicat les principals característiques de la moto i després hem acabat amb el ja tradicional sorteig d’uns fantàstics regals gentilesa de Moto 2 Lleida.

 

A les 14:45, un pèl més tard del previst, hem anat a dinar al restaurant, ubicat al costat del celler, on el Menú Caragolada que hem degustat ha servit per posar fi a un gran dia de moto, club i d’amics.

 

La ruta del següent any, ja està en construcció i anirem a visitar la floració dels arbres fruites d’Aitona….no us ho perdreu!!!

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.