I avui, tecnologia a tope!!!

I avui, tecnologia a tope!!!

El passat dia 19 de gener vaig organitzar aquesta ruta, amb molta il.lusió de compartir-la amb 45 dels meus companys del BMW Motorrad Club Catalunya. I, la veritat, l’he gaudit a TOPE!!!!!!!!!

El Sincotró Alba es un lloc impressionant. Es tracta d’un complex d’acceleradors d’electrons per produir llum de sincrotró, la qual permet visualitzar l’estructura atòmica i molecular dels materials i estudiar les seves propietats. Poder visitar aquest accelerador d’electrons, conèixer de la ma del sots-director Sr. Gastón García moltes de les aplicacions científiques que té, no només en el camp de la física, sinó en altres aspectes de la ciència i la tecnologia que ens permeten millorar la comprensió en l’estudi de la matèria, va ser senzillament sensacional.

Ven poder veure el que fins ara no es podia gràcies a la mecànica quàntica i aplicat en infinits camps. Veure de tant aprop tota la mecánica utilitzada per aconseguir-lo i rebent tota la informació per part de l’equip del Sincotró ha estat una experiencia inoblidable.

I per acabar la jornada matinal, un bon apat al “El Mesón” de Sant Cugat, ubicat a la Plaça Octavià. Bones viandes i bones xerrades per tancar una ruta que espero tots hagueu gaudit tant com jo.

Gràcies per acompanyar-me i fins la propera!!!

Galeria fotogràfica

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.