I amb la calor.. 12+1 Moto Swimming

I amb la calor.. 12+1 Moto Swimming

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí.

 

Quina calorada tenim aquest 2022!!! I per refrecar-nos, anem a fer un banyet.

La jornada motera del dissabte va començar molt aviat. A les 07.00 vàrem quedar un grup de companys a l’àrea de servei de “La Porta de Barcelona” i així apropar-nos junts al punt de sortida a La Selva del Camp.

A l’arribar ja ens esperàvem un parell de companys més, fent un total de 10 motos. Plegats varen fer l’esmorzar abans de començar la feina.

 

A les 09.00 comencem a rodar per les carreteres de les comarques de l’Alt Camp, Baix Camp, Priorat i Ribera d’Ebre. A primera hora la temperatura ens respecta, no sobrepassant dels 23º als 24ºC, el que fa que, amb les bones condicions de l’asfalt i el poc trànsit fa que el grup circulés compacte.

Quan portaven un parell d’hores circulant per les carreteres recaragolades de la zona i amb el sol començant collar vàrem fer la primera aturada tècnica per hidratar-nos a l’entrada de Flix.

 

Minuts més tard tornem a la ruta i a l’alçada de Riba-Roja d’Ebre un company té un ensurt per culpa d’una carretera amb manca de neteja que es trobava plena de graveta, una relliscada que esdeve un accident.

 

Segons l’avaluació inicial del personal sanitari que aten al company requereix trasllat a l’Hospital de Mora d’Ebre. En tot moment es troba acompanyant d’un altre soci del BMW Motorrad Club Catalunya.

 

Donat el temps degut al rescat de l’accidentat i la preocupació de la resta dels participants per l’incident, optem per fer ruta directa al Restaurant, estant ben pendents de les informacions que ens arriben.

 

A l’arribar al Restaurant fem el bany i foto i video protocol·laris.

 

Mentre dinem ens arribem notícies de l’Hospital: el soci acompanyant ens confirma les lesions que es van indicar a l’inici a peu d’ambulància, però que no presenten més complicacions. Aquests comentaris ens deixen a tots més tranquils i desitgem una ràpida recuperació del nostre estimat amic i soci.

 

Esperem que d’aquí a poques setmanes el tinguem altre cop circulant per les carreteres.

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.