Homenatge a les clàssiques

El dia es va aixecar fred i plujós, però no ens va impedir agafar rumb cap Castellolí, on, en el Circuit Parc Motor i coincidint amb les 3H de Resistència de Clàssiques del Campionat de Catalunya, es va convocar una trobada de BMW K 1983-2005.

Que maques son i quin goig feien la trentena de Ks que vem trobar a l’aparcament reservat al paddock del circuit!!!

Finalmente, el dia es va anar aclarint i va quedar assolejat. Això ens va permetre gaudir de la mostra  de les mítiques JJ-Cobas de competició i dels entrenaments i curses des de primera línia, amb accés a la trepidant activitat de boxes i al pit line en el moment de l’emocionant sortida tipus Le Mans que va donar inici a la cursa.

Vem poder compartir amb altres K-propietaris experiències viscudes amb les nostres motos i xerrar sobre les aventures que vivim al BMW Motorrad Club Catalunya.

Les nostres precioses clàssiques van tornar contentes a casa, desprès d’aquest dia d’homenatge a la seva història.

Ara, a seguir gaudint d’elles… amb les rutes del nostre club.