Hem fet el cim

Hem fet el cim

Doncs sí!!!!!!! Vem fer el cim!!!!!! I quina il.lusió compartir l’experiència de pujar el Turó de l’Home i les Agudes amb els nostres amics del BMW Motorrad Club Catalunya.

Ens hem trobat ben aviat aprop de Granollers. Des d’allà, cap a Cardedeu i Sant Celoni per endinsar-nos al Parc Natural del Montseny. Boira baixa a la plana i sol i núvols adalt.

Pujant cap a Santa Fe hem agafat el trencall cap al Turó de l’Home i xino-xano fins l’aparcament.  Allà hem tingut d’esperar a l’Aurea que.. quasi arriba al Cadí, vinga a donar voltes i voltes fins arribar al lloc de trobada. En moto no li passa mai!!!!!!!!!

Alla, els montanyencs hem començat l’ascensió

Una primera etapa ens ha portar al Mirador de Coll Pregon, un lloc preciós a on, ben aprop, hem fet l’esmorçar de montanya.

El grup anava amb bon ritme!!! Agrupat en alguns moments i d’altres.. fent paradetes per reagrupar-nos.

Les vistes eran espectaculars I el dia acompanyava. Temperatures fresques i bon sol.

Des del Mirador, hem agafat la carena cap a les Agudes!!! Una pujada més exigent, amb tarteres pel camí!!! Pujant i pujant, gaudint de les vistes

I per fí, agafem el tram final, cap a les Agudes

Aquí hem tret totes les forces per aproximar-nos i arribar al CIM!!!!!!!!!

Quin paissatge i quina fita aconseguida!!! La pujada ens ha portat una hora i 30 minuts, amb esmorçar inclós. Som uns valents!!!

Aquí si que feia fresca!! Osia que, abans de refredar-nos, cap abaix

I, com a cloenda, uns quants hem anat a fer un dinaret per recuperar forces.

Ha estat fantàstic compartir aquesta aventura amb els nostres amics i companys del BMW Motorrad Club Catalunya. Un matí diferent, amb noves experiències per viure-les plegats.

I hem donat la benvinguda a en Robert, un nou soci que a partir d’ara compartirà més i més sortides amb nosaltres.

I hem retrobat a una vella i bella amiga: la “rojilla” de’n Ramon. Quins records ens ha portat i ens ha encantat veure-la rodar una altra vegada amb nosaltres.

Ara, a preparar la següent. Gràcies a tots per compartir aquest dia amb nosaltres.

Galeria fotogràfica

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.