GS-X-PYRI_A tot gas!!!

GS-X-PYRI_A tot gas!!!

Per accedir a la galeria fotogràfica clique aquí.

 

Bé, que he de dir si els participants ja ho han dit tot d’aquesta ruta!!! I aqui teniu tot el que vam viure!!

Ruta fantàstica amb varietat de terrenys, vistes espectaculars, parades de descans quan pertoquen, restaurants i menjars magnífics, una estada a l’hotel immillorable, que no hi ha faltat cap detall, quan sents tot això dels participants i que t’agraeixen tot l’esforç que comporta el que no es veu, perquè tot surti sobre el previst i de vegades haver d’aguantar coses que no pertoquen, poques coses puc dir jo, SÍ, donar-vos les gràcies per saber-ho valorar.

Petit resum de la ruta:

Ens trobem el dia 12 a Castellfollit del Boix, una matinada fresqueta i amb alguna boira, aquí agafem forces per arribar a l’hora de dinar.

 

Després d’esmorzar, arrenquem per començar a agafar carreteretes poc freqüents, fins a arribar al municipi de Su, aquí fem una parada per poder descansar, anar qui ho necessiti al WC i fer algun refresc, acabat el temps de descans, seguim direcció al restaurant on tenim la reserva per fer el primer dinar espectacular, acabats de dinar, es fa l’entrega del detall de la ruta.

 

Acabats de dinar, continuem direcció cap a l’hotel, on estarem fins al diumenge, abans d’arribar fem la parada per deixar plens els dipòsits i una mica de boxes.

 

Després de sopar, sortim a la fresca per provar la calentor que donava el detall de ruta, tots/es, estaven més que contents amb aquest detall tan útil per les sortides en moto.

L’endemà, ens esperaven 411 km., una mica exigents.

Sortim amb fresqueta, però quan s’aixecava el dia començava la calor, però suportable, fem la Vall d’Aran, entrem per la part Francesa, fins a arribar a Andorra on parem a dinar.

 

 

Esperant a les postres per fer-li un petit detall dolç en el seu dia d’aniversari…

Acabats de dinar anem direcció a l’hotel. Fent primer una parada a l’últim supermercat per comprar i esperar els que havien anat a Boxes.
Tocava dutxa i sopar per anar a descansar, per poder tornar l’endemà descansats.

Sortim a les 9.15 h per anar a omplir els dipòsits i començar la ruta del dia, aquesta era més curta i més ben acceptada per les acompanyants.

Sortim de la primera parada programada i ens dirigim cap al monument del músic Pau Donés, on farem una segona parada.

Toca anar xino-xano cap al restaurant, on teníem la reserva en horari de ministre.

A les 15.30 h entrem cap a dinar i després ens dirigim cap a l’hotel, on a l’hora de sopar es donarà per finalitzada la ruta i l’endemà serà lliure la tornada i els acomiadaments.

Amb aquest petit resum de què ha estat la GS X PYRI, ara toca descansar dels cinc anys fent rutes pels socis/es del BMW Motorrad Club Catalunya.

Cinc anys entregat el 300% al club, dedicant moltes hores amb il·lusió, passió, entusiasme, perquè tot surti del mes bé a cada ruta, amb el meu estil propi a les rutes, en les quals tenen del seu parlar.

I agrair-vos a tots/es qui ho saben valorar.

Ens veurem………

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.