Gràcies a tots per fer possible El Somni

Gràcies a tots per fer possible El Somni

Ara ja fa un any, el 17 de novembre de 2017 que una colla d’amics vam trobar-nos per xerrar de la  nostra visió d’un club de motos. Una trobada que va propiciar el naixement del BMW Motorrad Club Catalunya amb un esperit innovador: un Open Club, Català, en el que ens agrada la diversitat, estar oberts a totes les persones, a tots els idiomas i a la col.laboració amb altres Clubs.

Durant aquest any hem anat consolidant el nostre projecte, treballant per que més i més amics gaudeixin de les nostres sortides, dinars i trobades. Més de 29 diferents rutes i trobades, més i més nous socis que s’incorporen a la nostra familia i més i més ganes de seguir rutejant plegats.

Aquest darrer any ens ha portat al 17 de novembre de 2018…. Un dia que romandrà a la memoria dels 64 participants a la Festa del Primer Aniversari del BMW Motorrad Club Catalunya. Tants i tants moments emotius, entranyables i divertits!!!!!!!!!!!!!!

 

La trobada s’ha fet al Restaurant Can Traver, a Bigues i Riells, un espai molt càlid que ens va acollir per dinar. El nostre soci Joan Carles Martin es va oferir a instal.lar tot el material audiovisual per gaudir de les projeccions que teniem previstes. Els videos de l’Antoni Toré es van anar visualitzant durant el dinar, fent que tots els assistents revivissim molt moments viscuts a les rutes organitzades. I en Toni Cavallé ens va portar uns meravellosos mitjons per tots.

     

Tots els participants teniem regals!!! Un necesser i una bossa porta-sabates ens esperàvem als nostres seients, dos records que portarem a les nostres properes rutes.

El pica-pica espectacular, els segons plats, excepcionals i …. la sorpresa de l’Enric Garriga oferint uns xupitos de diferents varietats de Jack Daniels, l’empresa en la que treballa.

Fotos, videos, rises, bromes…. El gran ambient que sempre manifestem i que, en aquesta Festa s’ha fet més i més palés.

I com a cloenda… un video i un álbum de fotos que recullen tot el que hem viscut durant aquest intens any: moments entranyables, carreteres de corbes, dinars, sopars i, sobre tot, NOSALTRES!!! Nosaltres que hem fet possible un Somni: BMW Motorrad Club Catalunya.

I ara, a viure noves experiències i a seguir aportant aquest bon-rotllo dels que tots gaudim. Som-hi, TOTS JUNTS, cap al segon any!!!!!!!!!

 

Galeria fotogràfica

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.